Стилистите онемяха: Неузнаваемата Ани Салич смъкна цели 3 размера от дрехите си! (режимът й стана хит)

Стилистите онемяха: Неузнаваемата Ани Салич смъкна цели 3 размера от дрехите си! (режимът й стана хит)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ани Салич за първи път от много време насам започна отново да се появява в бяло и шарено!

Неузнаваема – тази дума е единствената, която може да опише най-точно пълната промяна на водещата Ани Салич, която тези дни успя да остави без думи стилистите на Нова телевизия.

От много време насам съпругата на Бранко Салич отново се появи в бели или шарени дрехи – такива, каквито бе забравила в продължение на години, защото караха камерата да я прави четворно по-дебела. И докато стилистите се чудеха в какво да я облекат, че да не си личи наднорменото й тегло, Ани Салич ги заби в земята.

Ани Салич

Ани Салич от две години и отгоре не бе обличала бяло, браво на усърдието й!

„Та тя не е себе си. Удивителна промяна. Свалила е поне десет килограма и то без да усетим, че е на диета. На никого не е споделяла, явно реши да ни изненада. И със сигурност успя. Колежките вече заговорничим още от утре да захващаме чудния й режим, че и ние да смъкнем няколко кила“, коментират репортерки от нюзрума на медията.

Не може да се отрече, че в случая Ани Салич е проявила истинско благородство като не се стиснала, а щедро разкрила на момичетата какво точно е спазвала, че да смъкне цели три размера от дрехите си за по-малко от два месеца.

„Няколко задължителни правила са. Първо – никога не се яде след 18 часа. Но наистина абсолютно нищо не се яде, дори ябълка не може, а само вода или чай. Второ – отказва се изцяло месото, а ако не можеш да издържиш изцяло без него, трябва да ядеш само пилешко или пуешко, но изрично и задължително само веднъж на 7 дни. Трето – спира се солта и алкохола, както и всички вредни и калорични храни. И последно – пие се по 3 литра вода всеки ден“, издадоха хранителния режим на Ани Салич колежките й.

Очевидно е, че топ журналистката го е спазвала доста стриктно и усърдно, защото промяната й е факт. Предполага се, че следващата видна водеща, която би се възползвала от режима на Ани Салич ще бъде Мариана Векилска, която като колежката си, дълго време не може да се пребори с наднорменото тегло.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар