Скандалната Зорница Линдарева се уреди с ерген втора употреба! (Близките й в шок)

Скандалната Зорница Линдарева се уреди с ерген втора употреба! (Близките й в шок)
4.3 (85%) 4 votes

Зорница Линдарева няма спирка, що се отнася до звездна слава

Небезизвестната моделка Зорница Линдарева не спира да се навира под прожекторите. Топ бръмчалката опита какво ли не само и само да си докара няколко минутна слава. Зори не се притеснява да се вмъкне в леглата на богати и известни мъже, стига чичковците да я задържат на гребена на вълната, наречена ВИП известност, пише HotArena.

Девойката с лабилна психика доказа упорито, че не обича да се труди. Зорница Линдарева гравитира около такива заможни господа, които да й осигурят лек живот и висок стандарт. Различен от клишето беше съпруга на Жени Калканджиева, с когото дори заживяваха заедно. Но за кратко, защото и Тачо не е почитател на изнурителния работен ден и ниските заплати, а цял живот живее на гърба на жена си, Шестата по хубост в света. После Зорито се завърна при старата си тръпка Ивайло Тодоров-Иво Редбула, който не е първа младост, но и той й би шута.

Зорница Линдарева се уреди пак с богаташ

Зорница Линдарева се уреди пак с богаташ

Още в къщата на ВИП Брадър силиконката призна, че още от ученичка обича да движи с богати чичковци, които все са женени. С това откровение тя втрещи всички, но сега явно е кръшнала от модела. Защото новата й тръпка е ерген втора употреба. От няколко месеца тя движи с екс волейболиста Любо Ганев. Гигантът се води от две години ерген, след като скъса официално с богатата пловдивчанка Мирослава Стоянова.

Тя го натири заради неутолимата му страст да скача от легло в легло, въпреки сериозната им връзка. Наскоро мъжагата си призна, че си търси по Интернет момичета за една нощ, но явно вече нещата с покорителката на богати мъже са сериозни.

Богаташът има две деца от бившата си съпруга и вече от няколко месеца се показва официално пред обществото с новото си гадже. Любо Ганев и Зорница

Линдарева демонстрирали близост по тузарски столични ресторанти и известни чалготеки, където идвали хванати под ръка и излизали заедно. Милионерът не спирал да глези новата си любовница с пари в бой, скъпи подъръци, а наскоро й подарил и екскурзия до Дубай. Родителите на Зори обаче са в шок от поредната тръпка на дъщеря си, заради лошата слава на спортягата. Не са знае обаче колко ще продължи аферата им, защото определено и двамата си падат по отворените връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар