Нанси Карабойчева разби илюзиите на Жени Калканджиева

Нанси Карабойчева разби илюзиите на Жени Калканджиева
5 (100%) 3 votes

Нанси Карабойчева се смята за най-великата Мис България в историята!

Нанси Карабойчева се счита за по-велика от Жени Калканджиева и всяка друга Мис България

Нанси Карабойчева се счита за по-велика от Жени Калканджиева и всяка друга Мис България

Въпреки че Жени Калканджиева е считана за най-успешната Мис България, която някога е съществувала, Нанси Карабойчева е на друго мнение. Русокосата бивша волейболистка смятала, че именно тя е номер 1 в историята. Според блондинката, ако не е била прецакана от организаторите на „Мис Свят“, сега точно тя е щяла да бъде тази, която България да боготвори.

„Всички помнят как ме прецакаха преди 2 години. До последно уж вотът на зрителите щеше да има значение за топ 6, а накрая това отпадна. Аз бях първа в интернет, хората ме обожаваха. Наистина не беше честно, това ми попречи да стана най-великата жена, която някога е носила короната на Мис България.“ – смята Нанси Карабойчева.

Kliuki.bg припомня, че до този момент за най-успешна Мис България се счита Жени Калканджиева, тъй като именно тя е стигала най-далеч в „Мис Свят“. Точно преди 20 години Евгения завърши на невероятното за страната ни шесто място в света. Постижение, което и до днес никоя българка не е успяла да направи. Нанси обаче счита, че това й право е било взето насила.

Думите на Карабойчева са удар под кръста не само за жената на Тачо, но и за още куп красавици, които днес пълнят кориците на всички списания. Сред тях са Ивайла Бакалова (победител от 2001 г.), Славена Вътова (победител от 2006 г.), Антония Петрова (победител от 2009 г.), Симона Евгениева (победител от 2014 г.) и още много други.

Като цяло Нанси Карабойчева се харесва много на хората, понеже е родом от село, а такива момичета рядко успяват да станат известни, камо ли да станат Мис България. Очевидно обаче липсата на работа и поотминаващата я слава започват да си казват думата и русокосата хубавица вече си прави сама реклама.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нанси Карабойчева разби илюзиите на Жени Калканджиева”

  1. Plamena Pan

    юни 30. 2015

    И е права.

  2. Ivan

    юни 30. 2015

    Ne!Nai-velikata jena v istoriqta e Antoniq Petrova.

Добавете коментар