Гръм в клана: Влюбеният Християн направи велика глупост! (Мария потрива ръце, татенцето бесен)

Гръм в клана: Влюбеният Християн направи велика глупост! (Мария потрива ръце, татенцето бесен)
4.5 (90%) 2 votes

Християн Гущеров доказа правилото, че влюбеният мъж е като мечка с халка на носа – накъдето го поведе Мария, натам върви!

Мощен гръм разтърси спокойствието в клана Гущерови след като влюбеният Мечо – Християн Гущеров направи най-голямата глупост в живота си. Поне според мнението на бесния му баща олигарха Добромир Гущеров. Защото в цялата ситуация най-доволна и потриваща ръце се оказа Мария.

Работата е там, че преди точно две седмици Мария Гущерова успя да постигне своето и да убеди благоверния си в това, което опитва, откакто са се бракували. А именно – да препише половината си собственост на нейно име. И точно това направил Християн Гущеров. Който не само не се развежда с певицата, ами я вписал като законен собственик заедно с него на къщата и ресторанта им.

Мария

Мария вече е законен собственик на имотите на мъжа си, той сам й ги хариза

Новината за самосиндикалния избор и решение на Християн Гущеров се стовари като гръм върху баща му, който буквално полудял от яд и нарекъл чедото си с всевъзможни и недотам мили имена.

„Този човек хептен изкрейзи. Сам си окачи въжето на шията и даде зелена светлина на Мара Отварачката да прави, каквото й скимне. Толкова ли беше глупав, та да не знае, че жени като неговата можеш да ги държиш изкъсо само чрез парите?! А сега какво – хариза й доброволно половината си имущество и стой, та гледай какво ще последва“, разкриват близки до семейството на Мария и Християн Гущеров.

Близките на така наречения от нея Мечо не искат да влизат в ролята на лоши пророци, но категорично отчитат като огромна грешка постъпката на Християн. Мария, разбира се, е на съвсем противоположно мнение и си умира от кеф, че вече е законна стопанка на престижния ресторант „Реджина“, който се помещава в стара и луксозна къща – паметник на културата.

„Постигна си целта тази заралийка от Стара Загора. Но браво на нея, щом мъже с пари и положение са такива идиоти. Да го видим мечето й какво ще прави ако на Марчето й хрумне да се разведе след някоя и друга годинка, че и по-рано“, шушукат из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар