Шок в bTV: Виктория Петрова се сбогува с колегите! (изборът й провокиран от личната драма – подробности)

Шок в bTV: Виктория Петрова се сбогува с колегите! (изборът й провокиран от личната драма – подробности)
4.6 (91.11%) 9 votes

Виктория Петрова направи може би най-важният избор в живота си, но дали не сгреши?!

Истински шок цари из коридорите на телевизия bTV от няколко дни насам, разкриха източници от нюзрума на медията. Причината се оказа водещата Виктория Петрова, която напуска мястото си, а от есента ще бъде сменена от своя колежка. Коя ще е тя, все още не е ясно дори на самото ръководство.

Оказа се, че Виктория Петрова обмисляла решението си, без да го сподели с никого. След което го хвърлила като бомба на всички и особено на шефовете си. Последните са в разбираем ужас, тъй като Виктория е едно от най-красивите лица в родния ефир и загубата й безспорно ще се отрази на рейтинга на емисиите.

Виктория Петрова

Виктория Петрова става кореспондент в Лондон от есента

По-важното обаче е защо хубавицата се реши на тази стъпка и защо от есента отново ще я гледаме на екран, но като кореспондент на медията от Лондон. Да, Виктория Петрова ще бъде преместена в Англия, където ще работи и живее за неопределен период от време.

Мотивът за това обаче не са парите или по-голямата реализация в чужбина, а личната драма, която наскоро тя изживя заради годеника си министър Красен Кралев. Припомняме, че той официално предложи брак на Виктория Петрова, а предложението му бе гарнирано с прекрасен и ултра скъп пръстен.

Всичко вървеше отлично, докато спортният министър обаче не уби мечтите на Виктория за семейство, отказвайки категорично да има деца от нея. Разликата в годините, както и факта, че самият той вече отдавна е татко, накара Красен Кралев да подреже крилата на годеницата си, която отдавна копнее за рожба.

Това срина напълно Виктория Петрова и тя реши да приключи с тази любов, която в крайна сметка няма да й донесе нищо. „Вики е почти на 40 години, ще ги навърши след само 2 лета. А още няма семейство, няма детенце и това я изъчва. Ако Кралев наистина я обичаше, нямаше да постъпи така. Дано в Лондон тя не само да се успокои, а и да намери щастието, което заслужава“, пожелават й нейни близки приятели.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар