Супер лукс: Виж новия дом на хубавата Никол! (синоптичката най-после заживя самостоятелно)

Супер лукс: Виж новия дом на хубавата Никол! (синоптичката най-после заживя самостоятелно)
3.5 (70%) 4 votes

Красивата Никол Станкулова най-сетне реши да се отдели от родителите си и да заживее самостоятелно!

Супер лукс и разкош – това е новият дом на най-хубавото лице на Нова телевизия – Никол Станкулова. Синоптичката доскоро живееше заедно с родителите си като не спираше да повтаря, че й е добре в бащината къща и няма намерение да се отделя от нея – поне докато не се омъжи.

Явно обаче връзката й с милионерския син Теодор Минев си е казала думата и ето, че мамината щерка реши, че й е време да порасне. Разбира се, мама и тате стабилно й помогнаха в осъществяването на мечтата за свое собствено кътче. Като под „кътче“ разбирайте близо 200 квадрата разкошен апартамент в новичка кооперация на пъпа на столицата, в близост до жълтите павета.

Никол

Никол се шири в огромен тузарски апартамент на пъпа на София

Апартаментът на Никол Станкулова струва над половин милион лева и е обзаведен невероятно, разкриха колежки на синоптичката от Нова телевизия, която побързала да се похвали с придобивката си. И макар Николчето да обяснявала на всички, че освен помощта на родителите си, е теглила и кредит за сумата, мълвата носи, че самият Теодор Минев й е връчил щедър финансов подарък.

В новия дом на Никол има две спални, огромна трапезария, две бани и просторна тераса с невероятен изглед към града. Въпреки подкачанията на близките й, че там ще бъде семейното й гнездо с Теодор, Никол продължавала да отрича и настоявала, че ще живее в дома си съвсем сама.

„Не бързам да се обвързвам дотам, че да живея с мъж. Отделих се от нашите дори доста късно и никога не съм имала възможността да разбера какво е да си съвсем свободен и самостоятелен, без да ти се налага да се съобразяваш с някого. Това смятам да направя сега – да живея сама и сама да съм си господар. За всичко друго има време и ако трябва да се случи, ще се случи“, философски обяснявала Никол Станкулова на дружките си.

Все още Никол не е направила освещаване, нито парти в новия си дом, но обещала това да се случи в началото на отпуската й и да бъде шеметно събиране.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар