Жени Калканджиева изригна: Не очаквах това от Ирена! (Милянкова мъртва за нея – още подробности)

Жени Калканджиева изригна: Не очаквах това от Ирена! (Милянкова мъртва за нея – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева не крие, че е страшно обидена от постъпката на Ирена Милянкова, която лично хранеше дълго време!

На Ирена Милянкова й порасна работата и явно се взе много на сериозно. Това шушукат из модните среди на столицата, след като съпругата на скандалния Росен Чолов – Чолата обяви, че напуска дългогодишната си работа във „Визаж“ и изоставя Жени Калканджиева.

Припомняме, че Ирена Милянкова го играеше букер на модната агенция и задълженията й се състояха в това да намира нови и свежи лица за „Визаж“, предимно от чужбина. Жени Калканджиева пък не спираше да засвидетелства доверието си в Ирена, както и искреното си приятелство към нея и семейството й.

Жени Калканджиева

Ирена Милянкова дори не си направи труда да благодари на Жени Калканджиева

Защото тъкмо Жени Калканджиева бе тази, която подаде ръка и помогна чисто финансово на Ирена Милянкова да изхранва себе си и четирите си деца тогава, когато скандалът с мъжа й избухна и Чолата бе арестуван, а сметките му запорирани.

„След всичко това, Ирена Милянкова не само зарязва Жени Калканджиева, но дори не си направи труда да я спомене в мрежата. Във Фейсбук тя написа трогателно съобщение, придружено с огромни благодарности, но само към Филип Стоянов, когото обяви за двигател на „Визаж“. А за Жени и думичка не обели. Много й порасна работата, няма що“, коментират близки до шестата по хубост в света.

Всичко това жестоко жегнало гордата Жени Калканджиева, която без да му мисли много, дала воля на гнева си и заявила, че Ирена Милянкова е мъртва за нея. „Предатели няма да толерирам и допускам в живота си. Не очаквах това от Ирена, но… Стига толкова благодеяния!“, отсякла Жени Калканджиева, която бе принудена да понесе най-голямото предателство в живота си и то точно от съпруга си Стефан Манов – Тачо.

Причината за напускането на Ирена Милянкова се оказа новият й приятел, който бил така доволно богат, че предложил на хубавицата живот без ангажименти и изпълнен само от удоволствия. Разбира се, Милянкова прие с охота. Но се пита какво ще последва, ако и новата й връзка се окаже ялова като тази с Чолата?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар