Медиите гръмнаха със страшно разкритие за Илия Павлов! (децата му са в шок – подробности)

Медиите гръмнаха със страшно разкритие за Илия Павлов! (децата му са в шок – подробности)
5 (100%) 2 votes

Страшна истина за Илия Павлов излезе наяве и взриви обществеността, а децата му съсипа!

Медиите хвърлиха бомбата със страшно разкритие за покойния Илия Павлов, което потресе обществеността и шокира до сълзи децата на убития шеф на Мултигруп. Истината бе призната не от кой да е, а от самия баща на Илия Павлов – Павел Найденов, който с огромна болка заяви, че знае кой е палачът на сина му.

Павел Найденов все повече вярва и събира доказателства за това, че не друг, а самият Жоро Илиев е поръчал смъртта на сина му. Господин Найденов разкри и цялата истина за бившия шеф на ВИС-2, наричан още Главния, който бил тотално неконтролируем човек с проблеми със забраните вещества.

Илия Павлов

Илия Павлов очистен от самия Жоро Илиев?!

„Жоро Илиев беше злобен и отмъстителен мъж. Още по-зле ставаха нещата, когато вземеше нещо и разсъдъкът му тотално се замъгли. Не можеш да му противоречиш, не можеш да изразиш мнение, той забраняваше – все неща, присъщи на комплексиран и неуверен човек, въпреки положението му. Георги Илиев винаги и силно е завиждал на Илия Павлов, който го превъзхождаше в абсолютно всичко“, разкрива Павел Найденов.

Той допълни, че Жоро Илиев винаги се е стремил да се докопа до нещата на Илия Павлов, че дори и до жените му. Така, както постъпвал и с останалите хора около себе си – смятал, че може да притежава всичко, пише агенция Пик.

„Илия Павлов, не е нужно да го казвам, защото всички го знаят, но беше много повече от Жоро Илиев – като ум, интелект, образование, развитие, че и пари дори. Стилът му на живот, познанствата и контактите му бяха на далеч по-високо ниво от това на другия. И точно този факт не му даваше мира. Да, не бих се учудил, ако дори се докаже, че Георги е поръчал сина ми. И го е поръчал, защото на самият него няма да му стиска да застане очи в очи с Илия“, убеден е Павел Найденов.

Той обаче припомни, че почти всички, които са вредили по някакъв начин на сина му, вече са покойници – включително и Жоро Илиев и брат му. Единственият, останал още жив от онези времена и групировки, е Маджо. Но кой знае какво му е отредила и на него съдбата, клати глава бащата на Илия Павлов.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар