Цената на лукса: Виж какво търпи Елен Колева от женения си любовник! (шокиращи разкрития)

Цената на лукса: Виж какво търпи Елен Колева от женения си любовник! (шокиращи разкрития)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева предпочита да живее в унижения, отколкото в бедност!

Синеоката актриса Елен Колева втрещи близките и познатите си с потресаващата реалност, в която живее към днешна дата. Оказа се, че хубавицата предпочита униженията пред бедността – това разкриха нейни колежки, на които Елен се похвалила с новата си връзка.

Да, от известно време насам, Елен Колева върти афера с ултра богат бизнесмен от столицата, който обаче е семеен. Разбира се, това изобщо не представлява проблем за Колева, тъй като в началото на връзката й с Александър Найденов, той също беше още женен.

Елен Колева

Елен Колева избра унижението пред мизерията

Сашо Майонезата обаче изрита актрисата по най-позорния начин и тя остана без пукнат лев. Няколко месеца Елен Колева бе принудена да живее в мизерната си квартира, твърде тясна дори за нея, камо ли за двама души, както и да пътува в градския транспорт – леле, какво унижение за хубавицата…

Затова очите й светнали, когато въпросният бизнесмен се поинтересувал от особата й, разказват дружки на Елен Колева. Синеочката моментално му се отдала като единственото, което обещала е, да не издава никъде името му, защото любовникът й държал на семейството си (явно по доста странен начин).

Всеки път, когато той позвъни на Елен обаче, тя трябвало да хукне моментално към хотела, който й посочи любимия с чековата книжка. И актрисата стриктно изпълнявала това вече два месеца.

„Да, Елен се замогна доста. Отново разполага с пари, скъпи дрехи и автомобил, но на каква цена?! Та този мъж я третира като куче, дори Майонезата никога не се е държал така с нея. Ужасно е, унижава я сякаш е парцал, а тя търпи и си затваря очите, макар да й е обидно“, разкриват близки до Елен Колева, пред които тя, макар и рядко, си позволявала да пролее някоя сълза от яд.

Защото новият й баровец си позволявал да я критикува, наставлява и дори обижда, както и когато си поиска. След това обаче щедро се разплащал, а Елен продължавала да вярва, че това не са пари за услуга, а грижовност от негова страна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цената на лукса: Виж какво търпи Елен Колева от женения си любовник! (шокиращи разкрития)”

  1. биби

    юли 01. 2015

    Колко жалко

Добавете коментар