Позор: Ето как Стефан Софиянски „продаде“ Ива на фамилия Божкови!

Позор: Ето как Стефан Софиянски „продаде“ Ива на фамилия Божкови!
4.3 (85%) 4 votes

Стефан Софиянски извърши немислимото! Преди години никой не можеше да предположи такава развръзка! Бащата на Ива е тотално преклонен и смирен пред Васил Божков!

Стефан Софиянски жертва Ива за своето собствено благо

Стефан Софиянски жертва Ива за своето собствено благо

Шокиращи действия от страна на Стефан Софиянски сразиха от удивление обществеността. Оказва се, че бившият кмет на столицата е станал нещо като подчинен на Васил Божков. Черепа често помагал финансово на Софиянски, като в замяна политикът трябвало да не се меси в живота на щерка си Ива и нейния съпруг Антон. Всъщност именно Васил Божков бил човекът, който решава всичко в младото семейство. Това не се нравело на Ива, но баща й отдавна бил вдигнал ръце от нея и изпълнявал безропотно изискванията на бизнесмена.

Истината стига до още по-жестоки дълбини. Именно Стефан Софиянски бил накарал Ива да се омъжи за Антон Божков. Двамата наистина са били двойка, но не се е знаело дали ще стигнат до брак. Тогава бившият кмет се намесил и убедил щерка си, че най-добре за нея ще е да се задоми с богаташ като Антон, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, по онова време Софиянски е дължал огромна сума на Божков, която след сватбата на децата им му е била опростена. От този миг насам политикът изгубил напълно гласа си в общото вече семейство. Затова първото дете на Ива Софиянска бе кръстено на свекърва й Мая, а бъдещото момченце, което се очаква съвсем скоро, ще се казва Васил.

Унижението на Стефан Софиянски наистина е голямо. Откакто не е кмет на София, той имал непрестанно проблеми с пари. Бракът на Ива с Антон обаче му дошъл като бонус от съдбата. Не е известно дали щерка му наистина е била влюбена в сина на Васил Божков, но това може би вече няма голямо значение, тъй като младите чакат втора рожба, а бащите им са в отлични отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар