Фермер търси жена: Виж кой хвърли Александра Сърчаджиева в запаса!

Фермер търси жена: Виж кой хвърли Александра Сърчаджиева в запаса!
5 (100%) 1 vote

Новата водеща на „Фермер търси жена” е Диди от „На кафе”, похвали се самата Гала

Водеща на „Фермер търси жена” този сезон ще е не Алкес Сърчаджиева, а Диана Тодорова.

За тези, които името нищо не говори ще кажем, че сладураната е натрупала стаж като телевизионерка и е по-известна като Диди от „На кафе“, научи kliuki.bg. Красивата брюнетка ще замести Алекс Сърчаджиева във втория сезон на „Фермер търси жена“, обяви самата Гала. Новата водеща заяви намеренията си като показа умения зад волана на трактор.diana todorova

Хубавицата е страшно развълнувана от предизвикателството, което обещава да я нареди сред едно от топ-имената на Нова. „Запознала се с фермерите и била впечатлена и от огромния труд, който полагат и от намерението си да споделят нелекия си живот със специална дама.
Диди до скоро представяше съдбите на наши емигранти в предаването на Гала. Тази работа й дава възможност да посети различни държави от Азия и Европа. „Фермер търси жена” пък ще я накара да опознае родината.

Диди добре познава живота на село, защото като мнозина деца и тя е прекарвала ваканциите при баба. Детските й спомени са й свидни, но по душа е приключенец и обожава да пътува. Вече е сбъднала мечтата си да види Австралия. Сега й остава другата – да покори Южна Америка. Занимава се активно с йога и планира някой ден да направи и духовно пътешествие.

У дома я задържа само финка – една от любопитните видове птици. Почива си с книга в ръка и документални филми.

До избора на Диди явно се е стигнало след отказ на Алекс да поеме и тази задача. Славната й кариера на водеща в Нова тръгна от именно от „Фермер търси жена”. Благодарение на представянето си получи ангажименти и в Денсинг Старс, и в Биг Брадър.

Всички с интерес наблюдаваха кой ще я спечели за водеща тази есен. Предстои нова среща с Големия брат и тръгва „Фермер търси жена”. Явно от първото реалити са „направили предложение, което не може да откаже”. Крайното решение обаче е в полза на зрителите. Хем ще си гледат Алес, хем ще се срещнат с „неизтъркано” лице, докато наблюдават любовните сценарии във „Фермер търси жена”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар