Сашка Васева мизерства заради Слави

Сашка Васева мизерства заради Слави
5 (100%) 1 vote

Сашка Васева стигна дъното и за всико бил виновен Слави Трифонов

Сашка Васева бе освободена от "Шоуто на Слави" и от тогава непрекъснато има проблеми с парите

Сашка Васева бе освободена от „Шоуто на Слави“ и от тогава непрекъснато има проблеми с парите

Парите, с които разполага Сашка Васева, в момента са доста малко. Певицата от скоро се изявява в операта, но там това, което печелела, било нищожно в сравнение с времената й като фолк дива. Всъщност блондинката била много зле финансово откакто Слави Трифонов я уволнил от шоуто си. Тя разчитала много на хонорара си от предаването, който бил наистина солиден. Уволнението обаче й дошло доста шокиращо, научи Kliuki.bg.

„Слави Трифонов е такъв. Той коли и беси без да дава обяснения. Един ден просто ми каза, че се разделя с мен. Аз го приех, макар че се изненадах. Харесваше ми рубриката, която правех. Скечовете ни се получаваха, а и с „Ку-ку бенд“ е привилегия да работиш, както и със самия Слави. Няма по-висок таван от „Шоуто на Слави“ в българския шоубизнес.“ – споделя Сашка Васева пред „Ретро“.

Въпреки че певицата не остава с лоши чувства към Трифонов, именно той се явява като причината тя да тръгне надолу по отношение на финансовото си състояние. Откакто и мъжът й я изостави, в някои дни Сашка се чудела даже с какво да нахрани децата си. Самата тя споделя, че е зарязала попфолка заради липсата на финансови средства да се занимава с него.

„Много пари се искат за един фолк хит. Трябват ти поне 10 хил. лв. за такъв продукт. Вече не е като преди, когато се хващаш към дадена фирма и тя ти плаща песните. Музикалните компания се научиха само да взимат и нищо да не дават. Затова съм много щастлива, че успях да започна кариера в операта. Да, парите не са много, но поне ще нахраня децата си, след като мъжът ми не дава й стотинка вече на семейството си.“ – вайка се Сашка Васева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар