Как няма да заслабне: Виж какво прави Мария на Мечо в кревата! (магиите на Гущерова в детайли)

Как няма да заслабне: Виж какво прави Мария на Мечо в кревата! (магиите на Гущерова в детайли)
5 (100%) 2 votes

Мария Гущерова буквално стопява лагерите на Християн Гущеров, как да не заслабне, горкият?!

Християн Гущеров вече не бил Мечо, а Клечо – с тази новина, подплатена със снимки, гръмнаха медиите преди седмица, а доказателството си е налице – милионерът действително се е стопил. Оказа се, обаче, че отслабването му не се дължи на диета, а на магиите на Мария, която буквално го разкатавала в кревата.

Близки до семейството на Християн Гущеров авери с нескрита завист разказаха какво са дочули от самия Мечо, относно уменията на съпругата му. „Мария може да е малка на ръст, но голяма в леглото. Такива чалъми прави, че свят да ти се завърти! А прословутите белезници, за които говорят, са само прелюдията й“, хвалят я фамилни познати.

Мария

Мария Гущерова е като сън за всеки мъж, след разкритията за скритите й таланти

Мария Гущерова знаела как да накара своя Мечо да се почувства невероятно и още след връщането си у дома след концерт, директно му налитала. И то как… Заспалият обикновено Християн бил събуждан с най-желаното от всеки мъж, а именно френските умения на невестата си.

„Хриси редовно се хвали как си мислел, че сънува, а то било наистина – Мария го разбуждала с изпълнение ала Теодосий Спасов, а после минавала по цялото му тяло, докато не го побърка. Не знаем каква е тази жена, но умора няма. Връща се от участие недоспала, но е в състояние да работи над мъжа си с часове“, развихрят се в копнежите си близки на милионера.

По думите им, филмът „50 нюанса сиво“ бил бледо копие на таланта на миньончето, което редовно подтиквало Християн Гущеров да се отпуска на най-различни места. Мария рядко и предимно сутрин вършеела в леглото, а иначе залагала на джакузито, кухненската маса, стената в антрето и дори тоалетната.

„Кой мъж ще изпусне такъв пожар, да не е луд?! Затова Гущеров й ходи подире като кученце и позволява всичко. Никоя друга не му е изнасяла такава програма, дори и Алисия, с която имаше заигравка навремето – доколкото знаем, тя даже е била доста дървена. Евала на Марчето!“, ръсят суперлативи източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар