Откриха „убиеца“ на Боби Кристина (семейството му потресено)

Откриха „убиеца“ на Боби Кристина (семейството му потресено)
5 (100%) 3 votes

Боби Кристина със сигурност ще си отиде от земния свят, категорични са лекарите

Боби Кристина Браун си отива по вина на гаджето си

Боби Кристина Браун си отива по вина на гаджето си

Месеци наред версията за самоубийство беше основната относно фаталната случка с Боби Кристина. Разследващите обаче са намерили нови доказателства, които тласкат случая в друга посока. Оказва се, че щерката на Уитни Хюстън е била убита от своето гадже Ник Гордън. Във въпросната нощ младежът е бил забелязан да влиза в къщата на Кристина и има свидетел, който твърди, че той е бил там точно по времето на случилото се с 21-годишната девойка.

По непотвърдена все още информация, Ник е пребивал системно Боби Кристина и когато тя е поискала да го напусне и да разкаже на всички познати що за човек е, той просто превъртял и посегнал на живота й. Това не обяснява съвсем точно как младата дама се е озовала във ваната със свръх доза хапчета. Една от хипотезите е, че Гордън я е ударил няколко пъти и после я е накарал да ги изпие, за да изглежда като самоубийство, научи Kliuki.bg.

Боби Кристина няма никакво подобрение от нощта на фаталната случка до ден-днешен. Всички лекари твърдят, че надежда няма и в момента просто се изчаква тя да умре. Уредите, които я поддържаха, бяха изключени, но все пак девойката още не се е преселила напълно в отвъдното.

Съдбата си прави наистина жестоки номера със семейството, тъй като само няколко години след края на Уитни Хюстън нейната дъщеря бе намерена в безсъзнание по сходен начин. Двата случая обаче явно се различават. Докато голямата певица очевидно е показала слаба воля и слаб дух, то щерка й явно е била убита.

Ник Гордън засега не е признал нищо, но има доста свидетели, които могат да потвърдят, че се е отнасял ужасно с Боби Кристина. Това може да се окаже достатъчно да бъдат повдигнати обвинения срещу него и да стартира съдебно дело. Близките на Ник били потресени от разкритията на полицията. Според слуховете, собственото му семейство се отрекло от него, както и всичките му приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар