Близките на Наталия Симеонова в ужас за състоянието й! (помогна на толкова хора, а тя самата е зле)

Близките на Наталия Симеонова в ужас за състоянието й! (помогна на толкова хора, а тя самата е зле)
5 (100%) 4 votes

Любимата на всички водеща Наталия Симеонова съвсем го закъса, а близките й силно се тревожат!

Кой водещ е бил по-обичан от зрителите, отколкото така наречената фея на любовта и доброто Наталия Симеонова?! Русокосата чаровница се ползва с огромното доверие и уважение на българите, тъй като чрез предаването си „Предай нататък“, успя да помогне на много болни и страдащи хора така, както нито една институция не е помагала.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова задържа вода, без да се храни обилно

Оказа се обаче, че докато прави добрини на всички останали, самата Наталия Симеонова яко го е закъсала. Близките й са силно разтревожени за състоянието й, защото тя е страшно стресирана и не спира да се подува. Преди няколко дни Наталия се появи като гостенка в шоуто „Комиците“ и наистина изплаши зрителите с вида си.

„Това не е просто напълняване от прекомерно хранене. Наталия живее в постоянен стрес и умора, което няма как да не й се отрази. Тя започна все повече да задържа вода, а близките й се тревожат да не би да има проблеми с бъбреците или белите дробове, защото почти не яде, а в такъв случай това подуване не е нормално. Лошото е, че тя все е заета и не иска да чуе за лекар“, разкриват близки до чаровната Наталия Симеонова.

Затова и приятелите й решили, че е време да се намеси единственият човек, когото Наталия гледа в очите и слуша за всичко – и това е мъжът на сърцето й Денис Ризов. Водещата неведнъж е признавала, че изобщо не се срамува от факта, че не е поглеждала друг мъж след Денис Ризов.

Наталия се появи в този вид и шокира всички, какво се случва с нея?!

Наталия се появи в този вид и шокира всички, какво се случва с нея?!

„Обичала съм го, обичам го и само него ще обичам. Знам го с душата си и не е честно да лъжа друг човек и да го заблуждавам само, за да не съм сама“, винаги е признавала Наталия Симеонова.

Близките й са убедени, че сега за пореден път тя ще послуша само и единствено Денис Ризов, който също като тях се разтревожил за майката на детето си. Защото въпреки, че имаше близо 4-годишна връзка с друга жена, музикантът от „Ахат“ винаги е твърдял, че Наталия е нещо особено скъпо за него и надали ще попадне на друга, която да я превъзхожда по качества.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Близките на Наталия Симеонова в ужас за състоянието й! (помогна на толкова хора, а тя самата е зле)”

  1. Joana Rubin

    юли 05. 2015

    мога да й помогна. какво толкова.

Добавете коментар