Шокиращо разкритие за тайната на Коко Динев и Жоро Илиев! (истината смаза Анелия и Емилия)

Шокиращо разкритие за тайната на Коко Динев и Жоро Илиев! (истината смаза Анелия и Емилия)
5 (100%) 3 votes

Коко Динев и Жоро Илиев са имали повече тайни помежду си, отколкото предполагахме!

Анелия и Емилия – двете най-популярни жени в живота на мастития Коко Динев от врагини може да се превърнат в дружки по неволя. Защото истината, която излезе на показ за отношенията между Георги Илиев и Коко Динев потресе и двете.

Оказа се, че двамата не само са имали общ бизнес, а Жоро Илиев запозна Коко с Анелия и бе почетен гост на сватбата им, а много повече от това. Докато Коко Динев се е правел на верен съпруг на Анелия, той и Главния са имали и своя таен личен живот, свързан с множество жени, които си предавали един на друг.

Коко Динев

Коко Динев и Жоро Илиев имали своята тайна, зад гърба на жените си

Всеизвестен факт е, че Жоро Илиев се славеше като един от най-желаните мъже в страната, заради високото си положение, богатство и привлекателна визия. А в случаите, когато го е искал, той умеел да омайва дамите като безупречен джентълмен. В приятелството му с Коко Динев именно бившият шеф на ВИС-2 бил този, който имал връзка с някоя жена, а после я прехвърлял на авера си.

Бомбата обаче избухна, когато колежката на Анелия и Емилия – Джина Стоева разкри публично, че Коко Динев я е свалял упорито и е умирал от мерак да спи с нея, докато е бил женен за Анелия. „Да, предлагал ми е няколко пъти, искаше да има нещо между нас. Тогава бях още изгряваща певица, а Жоро Илиев ме е канил на негови купони да пея и винаги ми е целувал ръка като истински кавалер“, разказва Джина Стоева.

Думите й накараха нейните две колежки буквално да онемеят от изненада, тъй като и Анелия, и Емилия винаги са били далеч по-котирани от Джина Стоева и считани за красавици, а самата тя не.

„Истината, че техният общ мъж – мечта Коко Динев е искал да „опраши“ и Джина Стоева, им дойде в повече. Анелия побесня, защото се оказа, че бившият й редовно я е правил на лопатар, а Емилия и без това си призна в последното интервю за „Папараци“, че мъжът й не може да седи мирен и на практика й изневерява. Горките, какво ли не са изтърпели за едните пари“, коментират приближени до певиците от „Пайнер“.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шокиращо разкритие за тайната на Коко Динев и Жоро Илиев! (истината смаза Анелия и Емилия)”

  1. Dobi

    юли 02. 2015

    Абе разбрахме , че Джина Стоева е била мУтреса и са си я прехвърляли, но сега така ще каже. Само ръка и бил целувал ха ха ха … Нали не се заблуждавате, че когато Жоро си е бил набележил някоя ,просто това нямало как да не се случи, дори със сила и заплаха. А, чак до заплахи едва ли се е стигало имайки се предвид , как ги къпеше с пари , а той умееше да ухажва. И най-вече те сами му падаха в краката. Кучки от най-долна проба, ама днес тази Джинка стана най-честната, почти девствена. И де обсъжда и плюе другите ха ха ха аааа, да се смееш ли, да плачеш ли? НО, на мен ми се струва , че тази жена има емоционални проблеми, дали в Менопауза е влязла или си такава долна , злобна и завистлива…. Тя си знае! Но си е чиста проба – Пачавра!

  2. Alena

    юли 05. 2015

    Vsichki sa edni i sashti – chalga pevachki do 12, a sled tova prostitutki. Koito dade pobeche s nego e !!! Taka che i Anelia i Emilia sa ednakvi i dvete si znaqt minaloto i nqma kakvo da kajat za Djina. A tozi Koko kolko li oshte deca e napravil??? Ima vreme shte razberem, te negovite zavoevania niknat po barzo ot gabi sled dajd!!!

Добавете коментар