Дичо потресен от истината за Карина (малката Ариел заслужава повече)

Дичо потресен от истината за Карина (малката Ариел заслужава повече)
5 (100%) 3 votes

Дичо не е вярвал, че Карина ще се окаже такава! Певецът е бесен и потресен от своята възлюбена!

Дичо и Карина са твърде различни по отношение отглеждането на Ариел

Дичо и Карина са твърде различни по отношение отглеждането на Ариел

Жестока истина за красивата Карина излезе на хоризонта. Хубавицата очевидно е прекрасна за любов, но не и за семейство. Откакто Ариел се е родила, Дичо бил този, който основно се грижел за детенцето. Изненадващо или не, Карина изобщо не поглеждала своята първа рожба. Тя по цял ден била по магазините и с приятелки, сякаш нямала дете.

От своя страна обаче Дичо бил баща за пример. Въпреки че у дома той носел основните доходи, винаги намирал време да се грижи за своето малко момиченце. Сменяне на памперси, хранене, приспиване били само част от ангажиментите на певеца вкъщи. Карина даже отказвала да кърми бебето си, за да не развали своята фигура, научи Kliuki.bg.

„Дичо просто сияе заради бащинството си, но се вижда, че е преуморен. Винаги е с крайно изтощен вид, сякаш изобщо не си е лягал. Трябва да говори с жена си и тя да започне да му помага повече. Тежко е да ходиш на работа и да отглеждаш дете.“ – смятат познатите на Дичо.

Ариел все още е твърде малка, за да си позволяват родителите й да подновяват стария си начин на живот. Тя е едва на 3 месеца, но очевидно у майка й няма силната майчинска привързаност, присъща за повече жени.

В същото време се говори, че Карина изобщо не е искала да ражда дете все още, но Дичо я е накарал, понеже бил сериозно притеснен, че изтърва влака за свое поколение. Може би затова у него има така силни родителски чувства. Не бива да се пренебрегва обаче въпросът с възрастта. Защото е по-лесно да си отговорен на 40 г., отколкото на 20 или 30 г. А Дичо е доста по-възрастен от Карина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар