Ето какво не знаем за д-р Мария Папазова! (истината страшно ще ви смае)

Ето какво не знаем за д-р Мария Папазова! (истината страшно ще ви смае)
3.1 (61.67%) 12 votes

Д-р Мария Папазова е нещо като дясната ръка на Гала от доста време насам, но явно има защо!

Д-р Мария Папазова – кой не познава къдрокосата и страшно сладкодумна лекарка, която от доста време насам се е превърнала в дясната ръка на Гала и всеки понеделник обстойно обяснява на зрителите различни правила от „голямата книга за здравето“…

Да, определено д-р Мария Папазова има завидно дар слово и висока ерудиция, съчетана с дългогодишната й работа като сътрудник към БАН. Дотук всичко е отлично, а и докторката винаги дава много полезни съвети на зрителките – като например какви билки да съчетават, за да отслабнат, как да поддържат здравето си, как да запазят младостта си и прочие.

д-р Мария Папазова

д-р Мария Папазова удари кьоравото с работата си при Гала и рекламата на скъпите хапове

Всичко това е отлично, но истината, която не знаем е какви стабилни доходи си докарва д-р Мария Папазова от здравните си уроци при Гала. Оказа се, че специалистката е изръшнала вече половината свят и редовно си организира екскурзии по най-различни и доста скъпи дестинации.

Д-р Мария Папазова си докарва повече от перфектни пари, но не толкова от заплатата си от предаването „На кафе“, колкото от всички онези фирми, чиито продукти рекламира.

Както почти всички сме забелязали, билките, рекламирани от Гала и д-р Мария Папазова никога не са предписвани като рецепта за домашна направа. Демек – иди на пазара, купи си ги и ги пий. Не – те винаги са концентрирани в таблетки или капсули, чиято цена е меко казано доста солена за средния българин.

„Ей на това му се вика далавера – Гала и д-р Мария Папазова облъчват зрителите с огромната и невиждана полза от съответните хапове, но ползите комай са най-големи за тях. И предаването, и лекарката гушат яки суми за рекламата, която правят. И как после д-р Папазова няма да се вихри в Куба, Дубай и къде ли още не. А простият зрител, нека си дава парите и да чака да се превърне от дебелана в модел на „Виктория Сикретс“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ето какво не знаем за д-р Мария Папазова! (истината страшно ще ви смае)”

  1. Joana Rubin

    юли 05. 2015

    ами то човек сам решава какво да си купи и дали да дава пари за това. то е много ясно, че ще печелят. и аз си купувам понякога билки от билкова аптека, но не ми се варят, което е по-хубаво, но съм си купувала дълго време и хапчета от билки. нека всеки сам си решава какво ще прави за себе си. вече хвърляте кал и по Мария. хайде, спрете се. ние ги знаем тези работи, че са така. тя затова работи, за да изкарва пари.

Добавете коментар