Втален ли: Вижте съпругът на Мария в натюр! (Гущеров хептен се огруха – СНИМКИ)

Втален ли: Вижте съпругът на Мария в натюр! (Гущеров хептен се огруха – СНИМКИ)
3 (60%) 2 votes

Християн Гущеров заприличал на манекен… може, ако манекенът рекламира свинеферма, коментират в интернет мъжа на Мария!

„Манекен ли?! Левент ли?! Какъв точно манекен е това нещо на снимката, освен манекен на свинеферма?! Тоя мъж на Марчето хептен се огруха, виж какви бузи е отпрал само. Не отслабнал, ами двойно е качил от преди. Явно приказките, че Мара го стапяла от туй-онуй, са пълен балон. Спуквала го тя – от пържоли го спуква“, така коментират най-пресните снимки на Мария и Християн Гущеров потребители в мрежата.

И действително са прави, тъй като въпросната снимка е една от малкото, в които явно фотошопът не е играл здраво, както във всички останали фотоси на Мария Гущерова. И е повече от очевидно, че Християн Гущеров продължава да си бъде същият пухкав Мечо, както и преди.

Мария

Мария показа бузестия си Мечо, но без фотошоп

Бузките, които щедро си е отгледал милионерът обаче, са дори симпатични и сладки, в сравнение с онова нещо върху лицето на съпругата му, което при нормалните хора се нарича и изпълнява функциите на уста.

Мария обаче така прекали с операциите си и поставянето на фалшив силикон в джуките си, че все повече отблъсква с визията си на току-що целунала горещ котлон. А отгоре на всичко устата й е не само огромна и несъразмерна на лицето, а и цялата напукана и на големи бабуни.

„Търкулнали се двете гърнета, пък взели, че се намерили. Я ги вижте каква хубава двойка са – прекрасници. Басирам се, че двамата не само не правят всички онези неща в кревата, за които Мара се фука, ами сигурно само един единствен път са го правили. Че замислете се – тая каквато е ниска и дребна, нейният Мечо само да си изпусне газовете и директно на двора ще я изстреля“, не спират да кодошат семейството зевзеци по форумите.

Това обаче явно изобщо не притеснява Мария, която продължава да се хвали с брачния си живот и семейно щастие. А и как да бъде друго яче, когато парите на Християн Гущеров компенсират всякакви размери и форми на бузи и задни части.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Втален ли: Вижте съпругът на Мария в натюр! (Гущеров хептен се огруха – СНИМКИ)”

  1. hm

    юли 03. 2015

    За него незнам, но тя тук изглежда много стара и леко плешива.

Добавете коментар