Нечувано: Виж новата любовница на Асен Блатечки! (дори не се крият, за ужас на жените му – СНИМКИ)

Нечувано: Виж новата любовница на Асен Блатечки! (дори не се крият, за ужас на жените му – СНИМКИ)
3.7 (73.33%) 3 votes

Асен Блатечки мина всякакви граници на нормалността, Диляна Попова и Катерина Горанова в истерия!

Нечувана и невиждана наглост – това демонстрира мачото Асен Блатечки, който от мъжкар, е на път да се превърне в страшен простак в очите на хората. Защото той отново бе спипан с… любовницата си. Не, това не е Диляна Попова, която преди месеци му роди сина Борил. А нова – руса и дългокрака мадама.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не се крие, показва новата си навсякъде

Сякаш драматичната сага покрай изневярата на Асен Блатечки с Диляна Попова и скандалите в дома му с дългогодишната половинка Катерина Горанова изобщо не са трогнали актьора, който свободно се натиска по улиците на столицата с новото си завоевание, пише Пик.

Както сами може да се уверите от снимките, всичко се разиграва посред бял ден, а Асен Блатечки и блондинката греят от щастие. Актьорът преспокойно вече дни наред разхожда мацето на мотора си, пред очите на смаяните минувачи и възмутени майки, но това изобщо не го вълнува.

Припомняме, че майката на първородната му дъщеря Катерина Горанова изживя истински ад покрай скандала с бременността на Диляна Попова и унизителните публикации в медиите. Тя все пак успя да прояви нечовешко благородство като прости на Асен Блатечки и отново го прибра в дома си.

Асен и Диляна Попова се разделиха окончателно точно на Коледа, а за актьора остана само задължението да помага на манекенката в грижите за малкия им син Борил. С подвита опашка и по-нисък от тревата, Блатечки се върна у дома, но явно верността му трае само от ден, та до пладне.

Асен Блатечки уж не си падаше по руси жени, а каква стана тя?!

Асен Блатечки уж не си падаше по руси жени, а каква стана тя?!

Ето как свободно я представя дори на колегите си

Ето как свободно я представя дори на колегите си

„Това не е безочие, това е малоумие. С какъв акъл Асен отново скъса юздите и награби поредната, това не можем да разберем. Този човек или се побърка, или е толкова рисков играч, че животът му придобива смисъл само, когато е на ръба. Сега и на тая мома да надуе корема и ще стане интересно“, коментират потресени колеги и авери на Асен Блатечки.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Нечувано: Виж новата любовница на Асен Блатечки! (дори не се крият, за ужас на жените му – СНИМКИ)”

  1. Аестигабе

    юли 03. 2015

    Ама какво му харесват на този чичка! Той е ужасееен! Хахаха

  2. Mario Borisov

    юли 03. 2015

    DO AESTIGABE-U ASEN IMA VSICHKO ONOVA,KOETO V TEB NIAMA…I NE SLUCHAINO E TOLKOVA MAGNETICHEN,CHAROVEN I OBGRADEN S JENI…VAS VI POZNAVA SAMO JENA VI…….ASENA,PRODALJAVAI VSE TAKA DA SI PRITEGATELEN S JENITE I VSE TAKA TALANTLIV-KASMET I LUBOV TI JELAIA I SAMO KRASIVI NESHTA DA TI SE SLUCHVAT.

Добавете коментар