Боби изригна към Ники: Разкарай този парцал (Алисия) най-после!

Боби изригна към Ники: Разкарай този парцал (Алисия) най-после!
5 (100%) 1 vote

Боби Михайлов е бесен от решението на Ники Михайлов да върне Алисия в живота си!

Ники Михайлов получи пореден шок от Боби заради Алисия

Ники Михайлов получи пореден шок от Боби заради Алисия

Отношението на Боби Михайлов към Алисия не се е променило никак от години насам. Легендарният страж все още ненавиждал певицата на „Ара мюзик“ и недоумявал защо синът му се е хванал с нея, при това вече толкова време. Шефът на БФС бил най-доволният човек, когато Николай се разделил с фолк дивата, и съответно най-разочарованият, когато се сдобрил с нея.

„Да разкараш този парцал от живота си най-после! Това не е жена за семейство, а ти вече трябва да се оглеждаш за жена, с която да се задомиш. На всичкото отгоре има дете от друг. Млад си за пастрок. Да не си я довел повече вкъщи!“ – изригнал Боби в разговор с Ники по телефона.

Според слуховете, Мария Петрова била на обратния полюс спрямо Алисия. Двете се харесвали доста и често се чували. Легендарната ни гимнастичка не одобрявала отношението на мъжа й към възлюбената на доведения й син, но не можела да промени мнението му за нея, установи Kliuki.bg.

„Мария е невероятна личност. Винаги гледа добрите качества у хората и никога не ги съди. Затова има един куп приятели. Боби е малко по-затворен като личност, но и той не е лош човек.“ – коментират познатите на семейството.

Главната причина Борислав Михайлов да не одобрява Алисия за своя син се кореняла в нейната професия. Той не можел да приеме, че когато Ники се прибере вечер, жена му няма да е до него, а ще бъде навън. Бившият капитан на националите бил от поколението с по-стари разбирания. Освен това той не приемал за сериозна връзка такава, в която двойката не е заедно всеки ден, какъвто е случаят с Николай и Ася. Както се знае, младият вратар играе в чужбина, докато певицата прави хитове в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Боби изригна към Ники: Разкарай този парцал (Алисия) най-после!”

 1. MAIA RYSEWA

  юли 03. 2015

  absoliytni prostotii…..bobi ne se mesi na sina si…a i alisia e prieta otdawna w semeistwoto…tapanari takiwa….

 2. Ники

  юли 04. 2015

  Абе, да не се е преместила или са я изгонили от ХОТАРЕНА, както от всякъде онова злобно и тъпо парче, дето две думи на кръст не може да върже, драска глупости и прави свободни съчинения , на които и един първокласник може да “ завиди“. Пословична е нейната омраза към Алисия, и нека не се оправдава, че видите ли за всички пишели. Да, но статии за Алисия по две -три на ден от които явно лъха омраза, неприязън и целенасочени статии уронващи името на певицата. Това не е само мое мнение, защото , ако влезете в сайта и прочетете коментарите на редовните посетители там в сайта ще ви се изяснят много неща. И обратно хвалебствените статии за Николета Лозанова и със зъби и нокти защитавайки я и описвайки. За всички е ясно несравнимата разлика между Николета и Алисия… Докато първата е неграмотна, необразована, нагла, нахална, арогантна, проста, тъпа, злобна и завистлива с холямо самочувствие за себе си без никакво покритие, лоша майка( не излиза от нощните клубове), кога се грижи за това дете) и като прибавим неморалното поведение като майка и съпруга дори на публични места, картинката има още за описване но няма да стигне листа. Алисия , за разлика от нея е: Жена с образование-(висше) утре д спре да пее си има прекрасна професия, грамотна, успешна, с чувство за мярка, обрана, стилна, прекрасна майка и любима. Сериозна и отговорна жена! Така че, едва ли може някой да подейства на Николай Михайлов с коя ще се задомява. И един въпрос: Беше ли той ергенин , когато Мария Петрова се омъжи за него и имаше ли тя пъстрок , както се изразявате гнусно в статията? Държим читателите да знаем всяка статия от кой е написана , Така е редно , ако имате поне малко уважение към тях!

 3. анонимен

  юли 04. 2015

  Да, М.Грозева да не са я изритали от ХотАрена и да са я заглавили с връзки тук. Много познат стил на писане…. Не ,ч е другите са цвете! Михайлов точно това ВИ питаше, дали да се раздели с Алисия или не? Вас и баща си…. Уважава баща си, но е достатъчно голям да взима сам решенията и най-вече за спътница в живота. Това никой на никого няма право да се меша.
  Спрете се с тези глупости!

Добавете коментар