Проклятието на Мария Илиева застигна Славин

Проклятието на Мария Илиева застигна Славин
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева проклела Славин да не успее да стане звезда и засега точно така се получава!

Славин Славчев вече си пати, че заряза Мария Илиева

Славин Славчев вече си пати, че заряза Мария Илиева

Младият варненец Славин Славчев си направи сам лоша услуга. След като забрави тотално за ментора си Мария Илиева, която му помогна да спечели X Factor, певецът добри дни не е видял. Славин още е нямал почти никакви ангажименти и участията му след шоуто се брояли на пръсти. Повечето заведения изобщо не го търсели, а ако се стигнело въобще го някаква изява на Славчев, то тя била предимно по благотворителни мероприятия, където пари не се печелят, научи Kliuki.bg.

В музикалните среди се говори, че Мария Илиева е главният виновник за провала на Славин през последните месеци. Певицата била толкова наранена от отношението на младежа към нея след триумфа му, че даже си позволила да задейства някои свои връзки, с които да отреже шанса на Славчев за голяма част от евентуалните му участия. Освен това пред близки и приятели Мария проклела Славин с думите „Никога да не стане някой в музиката“.

Не е ясно защо победителят в X Factor така изостави своя ментор само минути след триумфа си. Някои считат, че е бил вербуван предварително от Саня Армутлиева, която по време на шоуто зад гърба на Мария е разговаряла със Славин и му е обещала пари и слава, независимо от изхода на предаването. Затова, след като чул името си на победител, Славчев прегърнал Саня, а не Мария, както всички зрители видяха.

Според друга версия, самият Славин бил разочарован от ментора си, защото виждал как за другите участници се полагали максимални грижи от страна на Заки, Любо и Саня, докато Мария Илиева изобщо не обръщала внимание на своя отбор и само отбивала номера. Затова Славин счел, че тя няма заслуга за победата му и прекратил отношенията си с нея след края на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар