Велико! Крисия поведе България към висините на Европа (Слави на седмото небе)

Велико! Крисия поведе България към висините на Европа (Слави на седмото небе)
5 (100%) 2 votes

Крисия Тодорова осъществи мечтата на цяла България!

Крисия Тодорова поведе България към европейския връх

Крисия Тодорова поведе България към европейския връх

Ясно е, че Слави Трифонов направи невероятно откритие в лицето на Крисия Тодорова. Това детенце донесе на България много радост и слава, както и пари за Дългия, разбира се. Великите мигове обаче продължават. Благодарение на страхотното представяне на Крисия на „Евровизия“ миналата година, нашата страна ще приеме конкурса през идния ноември. Това бе оповестено в „Шоуто на Слави“, където стана ясно, че именно в това предаване ще бъде избрано българското дете, което ще представи България тази година.

За първи път в нашата държава две конкурентни телевизии ще се обединят в името на родното ни благо. БНТ и Би Ти Ви ще работят заедно за „Евровизия“. По първата ще бъде излъчена самата музикална надпревара, която ще бъде на 21 ноември. А по другата телевизия ще се излъчи изборът на нашия представител.

В конкурса могат да участват българчета на възраст от 10 до 15 г., като важно уточнение е, че те трябва да са на навършени 10-15 г. на 21 ноември. Ако примерно сега детето е на 15 години, но до ноември вече е на 16 г., то няма да има право да участва. Записването за българските деца ще става до 23 юли, след което Слави и „Ку-ку бенд“ започват подбора.

В шоуто снощи Дългия обърна сериозно внимание на приноса на Крисия за това домакинство на България. Kliuki.bg припомня, че детето-чудо разтърси Европа миналата година, когато заедно с Хасан и Ибрахим нащата страна завоюва среброто. Истината даже е, че България заслужаваше и победата, но в Малта има твърде малко българи, които да ни подкрепят. Възхитително обаче е, че една цяла Холандия гласува за България.

Слави Трифонов изглеждаше много доволен от факта, че в неговото щоу ще се проведе конкурсът от българската част на „Евровизия“. Това ще донесе не само огромен допълнителен рейтинг на предаването, но и голяма слава в Европа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар