Изненада в журито на „Х Фактор“

Изненада в журито на „Х Фактор“
5 (100%) 1 vote

Изненада в журито на „Х Фактор“- скоро ще започнат кастингите за новия сезон на музикалното шоу. Едва сме забравили последния победител от формата – Славин Славчев, и скоро ще стартира отново търсенето на нови музикални надежди по Нова ТВ.

Не друг, а хит-хоп звездата Криско ще бъде жури в идния сезон на „Х Фактор“ но Нова ТВ. Tой е един от най-продаваните и слушани музикални изпълнители от новото поколение у нас. Освен това е открил няколко млади таланта вече, а в момента продуцира младата надежда в музиката Гери-Никол. Общата им музикална творба – „Ела и си вземи“ привлече веднага интереса на публиката и вече се слуша на много места. Гери-Никол стартира своята кариера именно в предаването на Маги Халваджиян, заедно с още две девойки, но тя се открои със своята индивидуалност.

Криско жури в "Х-фактор" , Гери-Никол млада надежда

Криско – жури в „Х Фактор“, Гери-Никол – млада надежда на музикалната сцена

Криско ще се появи първо на кастингите във Варна след броени дни  – 18 и 19 този месец, във ФК на морската столица. А след това и ще бъде редовен член на екипа на журито в „Х Фактор“. Tой, според Халваджиян, е един доказан и успял млад изпълнител, с опит и много свежи идеи и ще бъде идеално попълнение в състава на журито. А освен това, както самият Криско признава, той е започнал съвсем сам, с много трудности, но е успял да си проправи път в музикалния бранш, което доказва, че Криско познава процесът на правене на музика в България от почти всички гледни точки.

Желаем успех на новото жури, а и най-вече много нови, талантливи българи да бъдат открити и да съумеят да се реализират добре у нас, а и зад граница чрез различните музикални предавания, които се правят. Клюки.БГ се надява, че в „Х Фактор“ ще видим нова порция музикален талант, както беше и миналата година, когато на сцената изгряха изпълнители като Славин, Кристина, Невена, Гери-Никол и още много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Изненада в журито на „Х Фактор“”

  1. RzonE

    юли 05. 2015

    Тоя пък дРиско куде пък го намериха, че и за жури са го викнали

Добавете коментар