Денис Ризов за обратите в живота си

Денис Ризов за обратите в живота си
4.5 (90%) 2 votes

Денис Ризов за своите фалити и за обратите в живота. Музикант, продуцент, тв водещ и бизнесмен – това са малка част от дейностите и различните лица на личността Денис Ризов. Той беше гост в предаването на чаровните Лора Крумова и Галя Щърбева, на име „Комбина“, излъчвано по Нова ТВ.

Денис Ризов се похвали, че ходи на курс по готварство, заедно с дъщеря си Вики, която е почти на 16 години и е вече едно пораснало дете. Той признава, че не умее и не желае да дава на никого съвети, включително и на щвека си. Смята, че всеки има сам своя път в живота си и затова Денис подкрепя идеята, че всеки човек има своя собствен път.

Денис Ризов разказва за своите обрати в съдбата

Денис Ризов разказва за своите обрати в съдбата

За себе си Денис Ризов признава, че е следвал волята и мечтите си, а освен това винаги е нужна и доза късмет, но човек трябва винаги да се потруди за своя успех, а и след това, щом успее да спечели някакви позиции, да ги запази е нужна повече работа и постоянство.

Денис и Наталия въпреки раздялата - заедно в живота

Денис и Наталия, въпреки раздялата – заедно в живота

Това са нещата, научени от американския начин на живот, както Денис Ризов сам е разказвал и пак потвърди, че на два пъти е бил напът и реално е фалирал, но отново се е възстановявал. Казва, че бизнес идеите му често му омръзват и той нерядко сменя своите бизнес начинания.

Денис Ризов споделя, че зад всеки успех стои много постоянство, а не само късмет. Нищо, както смята Денис, не идва наготово. Щастието и шансът се усмихват най-вече на тези, които работят. Ризов поддържа близки отношения с бившата си половинка – чаровната и любима на мнозина тв водеща Наталия Симеонова, и е много добър баща, който често се грижи за детето си Виктория, научи Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Денис Ризов за обратите в живота си”

 1. Меги

  юли 04. 2015

  „…. много добър баща, който често се грижи за детето си.“
  Не знаех, че родителите трябва „често“ да се грижат за децата си.

 2. Elli

  юли 04. 2015

  Вместо да дъвче двете истории за произхода на богатството си – богатия чичо,завещал му пари в Америка или дадени назаем 1000 долара от колежка, Д.Р. да каже едно благодаря на Георги Илиев, от когото са му парите. Добре че Главния трябваше да изпере купища пари ,като използва идеята на Д.Р. За защита авторските права на композиторите.

 3. ЕРИ

  сеп. 04. 2015

  Познаваме се от деца. Прекрасен свирач. ПАРИТЕ с куфарче ги дадоха комунетата на баща му. Човека не го преживя и се спомина. Много добро семейство.

Добавете коментар