Истината за Преслава, която ще отврати много хора!

Истината за Преслава, която ще отврати много хора!
4.5 (90%) 2 votes

Преслава не е такава, за каквато мнозина я считаха!

Преслава се оказа невероятно стисната, въпреки големите суми пари, които печели

Преслава се оказа невероятно стисната, въпреки големите суми пари, които печели

Доста от феновете на Преслава са длъжни да преклонят смирено глава, научавайки каква всъщност е певицата. Въпреки че отдавна печели изключително много пари на месец, това не е променило същността на фолк дивата. А тя е, че Преси била по-стисната и от най-бедния човек. Чаровницата от Добрич не давала нито лев даже и на просяци по улицата. Тя отклонявала всякакви предложения за благотворителни дейности и дори не обичала да излиза навън, когато не е на работа, защото по този начин спестявала доста пари.

„Познавам Петя отдавна и мога да кажа, че пари тя с никого не дели. Даже на приятели не дава, считайки че не заслужават, щом са изпаднали в беда. В момента е направо богата, но не се е променила. Все пак само Бог може да съди хората.“ – споделя познат на певицата.

Върхът на скъперничество на Преслава обаче идва в Пловдив. Там певицата от години има свое жилище, но отказвала да плаща за поддръжка на сградата, пише „Уикенд“. Понеже постоянно пътувала по участия, тя не смятала, че е длъжна да дава суми от порадъка на 20-30 лв. месечно, при положение че почти не се появява в кооперацията.

„Разбираме, че е много заета и я няма, но таксите са за всеки един собственик. Щом не може да си позволи да е тук, когато ги събираме, да оставя задълженията си накуп, когато си идва. Досега обаче не сме видели нито лев от нея.“ – споделят разгневени съседи на Преслава.

Именно тази спестовност обаче успя да осигури на певицата този огромен апартамент в Пловдив. Тя заделяла всеки лев от хонорарите си винаги когато това е възможно. Затова в момента била една от най-богатите в своя жанр, научи екипът на Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината за Преслава, която ще отврати много хора!”

  1. НЕЛИ

    юли 05. 2015

    НИКАК НЕ Я ХАРЕСВАМ И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО СЕ ПРЕХЛАСВАТ ПО НЕЯ-НИТО ГЛАС/ПРЕГРАКНАЛА/,НИТО ВИЗИЯ С ТЕЗИ КЪСИ ПРЕДНИ ЗЪБИ,А ЗА ГРИМА ДА НЕ ГОВОРИМ-ЕВТИНА КРЪЧМАРСКА ПЕВАЧКА…

Добавете коментар