За първи път: Симона Загорова се съблече и показа убийствено тяло! (виж я по бански)

За първи път: Симона Загорова се съблече и показа убийствено тяло! (виж я по бански)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова демонстрира завидна фигура, но феновете й разкриха измамата!

Щерката на Глория – Симона Загорова за първи път се реши да се снима разсъблечена и да пусне кадрите във Фейсбук. Младата певица показа убийствено тяло по бански от почивката й с половинката Симеон Данев в базата Монбат.

На фотоса Симона Загорова шашка всички със слабата си фигура и най-вече огромните либеници, тежащи в горнището й. Въпреки това обаче, не мина много време и измамата й бе разкрита. Оказа се, че това изобщо не е тялото на Симона Загорова, поне не и реалното й тяло, а усърдна работа на фотошопа.

Симона Загорова

Симона Загорова показа тяло, но с доста намеса на фотошоп

„Само погледнете десния крак и лявата ръка на Симона Загорова, както и долната част на гърба й. Ще се уверите с очите си, че това не само е фотошоп, но и някой не си е свършил работата като хората. Направено е през пръсти и всеки по-опитен наблюдател, веднага би го разбрал“, пишат потребители в социалната мрежа.

Припомняме, че малко преди абитуриентския си бал, Симона Загорова бе отведена от Глория при доктор Емилова, която трябваше да се погрижи за отслабването на момичето. Симона имаше доста проблеми с напълняването – ген, който е наследила от самата си майка. В началото на кариерата си Глория бе доста пухкава, а само ножът на пластичния хирург й помогна да се превърне в своето настоящо Аз.

Ето я Симона Загорова по бански - на почивка с любимия си Симеон Данев

Ето я Симона Загорова по бански – на почивка с любимия си Симеон Данев

„Симона Загорова от малка си е била пълничка и много лесно наддава на тегло. Какви ли не диети е правила през годините, но уви – генът си е ген. Затова сега или е последвала примера на Глория и е легнала под ножа, или всичко това действително е само фотошоп. Погледнете само разликата в двата й крака горе и ще ви стане ясно. Да вземе Мони по-малко да яде и повече да спортува, а не да мами хората“, съветват очевидци на снимката й.

Само преди няколко дни Симона Загорова отпразнува годишнината от връзката си с гаджето си Симеон Данев, с когото са заедно от две години. Двамата продължават да са лудо влюбени, а нищо чудно в скоро време Глория да посрещне официалния си зет у дома.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар