Григор Димитров загуби „Уимбълдън“, но спечели…

Григор Димитров загуби „Уимбълдън“, но спечели…
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров загуби „Уимбълдън“ от Ришар Гаске с тежък за него резултат, но спечели за пореден път женските сърца и признанието, че е неустоимо привлекателен за жените.

След като загуби и отпадна в третия кръг на престижния турнир по тенис, Григор Димитров получи интересна утешителна награда. Българският спортист беше определен за един от десетте най-привлекателни мъже в световен мащаб.

Класацията се организира от музикалния канал MTV, а в нея други много атрактивни и световно известни мъже заеха по-долните места. Някои от тези имена са на Дейвид Бекъм, Брад Пит, Джони Деп, Джъстин Тимбърлейк и много други, пишат и от ежедневника за новини „Всеки ден“.

Григор Димитров е сред най-красивите мъже в света, а не само в спортните среди, официално е

Григор Димитров е сред най-красивите мъже в света, а не само в спортните среди, официално е доказано вече

Много преди тях е нашият български спортист. Определено след като спечели за дълго сърцето на привлекателната си руска колежка Мария Шарапова, сега явно много други дами по света го намират за красив и впечатляващ мъж. Григор Димитров е популярен спортист и определено един от най-привлекателните мъже на тенис корта. Видимо е, че конкуренцията му е доста малка.

Българския спортист Гришо - популярен като холивудските знаменитости

Българския спортист Гришо – популярен като холивудските знаменитости

Така вече е официално, че от 50-те сочени за най-атрактивни мъже в света – Григор Димитров си печели десетото място. Честито на него, а и на нас, защото това е отново реклама за нашия спортист и българин, ние се гордеем с него и успехите му в спорта, коментира и изданието Клюки.бг.

След Бербатов следва нов световно известен красив български спортист по красота - това е Григор Димитров

След Бербатов следва нов световно известен красив български спортист по красота и популярност за дамите – това е Григор Димитров

Това го прави популярен почти като холивудска звезда, въпреки че тенисът не е от най-мъжествените спортове. Явно Григор знае как да печели публиката си, особено сред женската аудитория. Неслучайно красавицата Маша е луда по българина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар