Цялата истина за развода на Владо и Елеонора Манчеви! (виж в какъв ад живяха последните 2 години)

Цялата истина за развода на Владо и Елеонора Манчеви! (виж в какъв ад живяха последните 2 години)
4.2 (84%) 5 votes

Владо Манчев и Елеонора Манчева най-сетне са официално разведени, след като цели две години живяха в кошмар!

Новината за официалния развод на Владо Манчев и Елеонора Манчева вече е достояние на всички. Двамата прекратиха брака си и изпратиха в миналото единадесетте години, през които си поиграха на семейство.

Казваме „поиграха“, защото се оказа, че проблемите между красавицата Елеонора Манчева и съпруга й датират отдавна, а последните две години от брака им са истински кошмар. Това разкриха близки до помощник треньора на ЦСКА, за когото любовта към чаровната хубавица се оказа най-жестоката грешка в живота.

Елеонора Манчева

Елеонора Манчева и Владо Манчев бяха една от най-красивита и успешни двойки

Истината, която се разкри след развода на Владо Манчев и съпругата му Елеонора Манчева, шокира всички. Защото стана ясно, че причината за краха помежду им не е бившият национал – така, както се спрягаше от години. А самата „невинна“ Елеонора, която години наред кръшкала най-нагло на половинката си и то, с когото и падне – стига, разбира се, да е богат.

„Владо обичаше тази жена повече от всичко. И как няма – погледнете я само какво съвършенство е! За беда обаче се оказа съвършена само отвън, а отвътре гнила. Норчето овърша куп кревати, докато беше законна половинка на Владо, като му изневеряваше дори със съотборниците му, да не говорим за знайни и незнайни мастити бизнесмени, на които се отдаваше от душа“, разкриват близки до разпадналото се семейство на Владо и Елеонора.

Много пъти Манчев се опитвал да затваря очите си и да прощава на хубавицата, но в мига, в който финансовото му положение се утежнило, Елеонора се фръцнала и отсякла – дотук! Тя първа поискала развод от обеднелия си съпруг и вече повече от година живее сама, заедно с гаджетата си, в тузарски парцел точно в полите на Витоша.

Сватбата на двамата бе събитие номер едно за 2004-та година

Сватбата на двамата бе събитие номер едно за 2004-та година

Слави Трифонов бе почетен гост на събитието

Слави Трифонов бе почетен гост на събитието

„Владо е съсипан, защото през всички тези години вярваше, че Елеонора е жената за него и ще остареят заедно. Надяваше се, че ще й дойде акълът и всичко лошо ще остане зад гърбовете им, но уви – тя го съсипа“, коментират познати на фамилията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар