Ужас: Виж до кого се буди Гущеров всяка сутрин! (принцеса Мария се оказа жаба – МНОГО СНИМКИ)

Ужас: Виж до кого се буди Гущеров всяка сутрин! (принцеса Мария се оказа жаба – МНОГО СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров доскоро бе обект на завист заради съпругата си Мария, но истината се оказа различна!

Мария Гущерова предизвика нечуван фурор в мрежата, след като наяве лъсна истинското й лице и всички видяха до кого се буди Християн Гущеров ката ден. Само доскоро пълничкият милионер бе обект на черна завист от страна на много мъже, които не спираха да го одумват – как е възможно подобен „дебелак“ да спи до такава красавица.

Явно е напълно възможно, а и в реда на нещата, защото въпросната красавица в лицето на „принцеса“ Мария, се превръща в жаба всяка сутрин. Снимките, които ще видите, са на преекспонираната Мария Гущерова, но без грим – и сами си направете изводите къде се е дянала фаталната мъжемелачка, която гледаме във видеоклиповете й?!

Мария

Мария ръка трябва да целува на гримьора си, който определено е вълшебник

Трябва да уточним обаче, че дори и на тези кадри, на които Мария изглежда наистина без капка грим по себе си, тя отново има макиаж. И това е щедро нанесения коректор и фон дьо тен, които изравняват кожата на лицето, дори без да се залага на червило, тежки мигли и очна линия.

„Ужас! Какво е туй нЯщо, бе?! Кой открадна Мария и я замени с тази женица от някое полско село?! Че тук само една огромна уста като паст се вижда, а очите й едва се забелязват. Къде са големите й котешки очи, за които явно ръцете на гримьора си трябва да целува?! Горкият Мечо, толкова по-красива и естествена жена можеше да си намери“, пишат потресени потребители по форумите.

Много от тях дори изказват твърдото си мнение, че Християн Гущеров може и да е леко закръглен, но поне е натурален и това го прави да изглежда далеч по-добре от тунингованата си съпруга с фатално увредени устни.

Тъмни кръгове и торбички под очите, това ли е изкусителката Мария?!

Тъмни кръгове и торбички под очите, това ли е изкусителката Мария?!

Уста с размерите на паст на сом, а къде са "големите очи"?!

Уста с размерите на паст на сом, а къде са „големите очи“?!

Без грим или по-точно с малко грим, Мария тотално се прощава с присъщото за сцената излъчване и фатална красота

Без грим или по-точно с малко грим, Мария тотално се прощава с присъщото за сцената излъчване и фатална красота

Тук например, някои смятат, че е без грим, но не е така - солидно намазана е. Представете си какво чудо е върху лицето й за клиповете!

Тук например, някои смятат, че е без грим, но не е така – солидно намазана е. Представете си какво чудо е върху лицето й за клиповете!

„Марче, повече без грим не трябва да се показваш, каквото и да става. Че тя баба ти Лили Иванова по-добре изглежда на тия години. Горкият Гущеров, всяка вечер пиян трябва да си ляга, че барем се събуди махмурлия и докато се освести, жена му да се е намазала и да е замязала на човек“, не спират с подигравките си зевзеци, очевидно недолюбващи, както чалгата, така и Мария.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар