Чудовищно разкритие за семейството на Марешки хвърли бомбата във Варна! (пресата полудя)

Чудовищно разкритие за семейството на Марешки хвърли бомбата във Варна! (пресата полудя)
3.5 (70%) 2 votes

Веселин Марешки отново е в центъра на грандиозен скандал, който подлуди медиите и цялата морска столица!

Веселин Марешки – името на магната отдавна вече се свързва единствено със скандали, измами и купища нередности. Този път обаче морската ни столица Варна бе разтърсена от последната, буквално чудовищна новина. Тя касае личния живот на бизнесмена и накара много варненци да скочат като ужилени.

Защото повече от месец насам, в семейството на Марешки се случва това, което сме гледали само в германските филми за възрастни – милионерът се прибра при съпругата си Светлана Александровна, но не сам, а заедно с… младата си любовница Жени (Геновева). Това разкриха сензационно близки до семейството на аптечния бос, пише вестник „Всеки ден“.

Марешки

Марешки хвърли бомбата – заживя заедно със съпруга и любовница

Припомняме, че Веселин Марешки и тройно по-младата от него Жени, имат афера от миналата есен, а жената на милионера Светлана Алексдандровна преживя същински кошмар. Двамата се разделиха със скандал, а Марешки се изнесе и заживя в един от луксозните си имоти с Жени.

Причината да се върне обратно при благоверната си е фактът, че се стреми да го играе верен съпруг и примерен гражданин, заради делото, което виси над главата му и запорът на акции и имоти за над 14 милиона лева, който го грози. Помним, че Марешки бе обвинен в изнудване, заплахи и рекет, а казусът тепърва предстои да бъде гледан в съда.

Източници, близки до съпругата на Веселин Марешки разкриха, че Светлана Александровна била ужасена от решението на благоверния си да доведе в собствената й къща своята любовница, с която правил нечувани неща пред очите й. Не й оставало друго обаче, освен да се съгласи, тъй като магнатът заплашил да я изхвърли на улицата.

Скандалите в дома били ежедневие, а отношението на Марешки към Светлана биело всички рекорди по грубост и своеволие, задминаващо дори жестоките обичаи в турските сериали.

„Страшно е, това и по филмите го няма. Цяла Варна полудя, а майки и родители не спират да пишат гневни писма по форумите за това кой позволява на този човек да си разиграва коня, както му скимне. Истината е, че е успял да настрои целия град против себе си, а повечето хора треперят от страх пред него – Марешки пред нищо не се спира“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар