Като Мария: И Анелия се държи като примадона у дома! (Фото доказателство)

0

Анелия не остава в родния дом, когато ще пее на съгражданите си – остава в хотел

Анелия сюрпризира неприятно родата и съгражданите си.

Певицата и колежката й Мария имат доста общо – роден град, социален произход, музикална компания и слабост към заможните мъже. Двете дами обаче изглежда страдат и от обща „болест”. Тресе ги звездоманията!

Народните любимки с наслада говорят за всеотдайните си майки и детството, преминало в Стара Загора, но странно не искат да се докоснат до спомените си, забеляза kliuki.bg.

Госпожа Гущерова толкова свикна с двореца в „Бояна”, че когато го напуска е само за да отсяда в хипер луксозни комплекси и многозвездни хотели. Дори на последното турне, което мина и през Стара Загора не отседна в тясната панелка, оставена от тате. Мария предпочете възможно най-престижния хотел в околията, за да се спаси от ентусиазирани съграждани, роднини и съученици, които могат да й нарушат покоя.

Анелия явно доста се е впечатлила от светлия й пример. Вярно, пази си кариерата и независимостта от втора сватба и дете, но със зъби и нокти брани звездния си статут.

Първо вдига палат за милиони, заради когото се скъсва от работа (или може би разчита на дребна помощ от бившето си семейство). След това пък поздравява съграждани и фенове от скъпарски хотел, за да ги покани на участие.

Стара Загора, обичам те...От прозореца на президентския апартамент!
Стара Загора, обичам те…От прозореца на президентския апартамент!

Слабостта на Анелия към лукса не е за критика. Работи здраво жената и може да си позволи и скъпите аксесоари, които небрежно да оставя по масичката, луксозните президентски апартаменти и покупките от бутици. Тези неща се виждат от хотела, в който е отседнала преминавайки през родния град.

„Толкова ли пък се чувства неуютно в дома, където е израснала?!”, питат се засегнатите заралии. Местните с основание се гордеят с красотата на града си и легендите, но май местният патриотизъм не е черта на певицата.

Анелия толкова държи на звездния си статут и рахат, че дума не дава да се издума да се смеси с простолюдието, а какво остава да даде възможност да й досаждат комшиите!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.