Илиана Раева: Тези две лесни рецепти ме държат здрава, без лекарства! (точният състав + действието им)

Илиана Раева: Тези две лесни рецепти ме държат здрава, без лекарства! (точният състав + действието им)
3 (60%) 4 votes

Илиана Раева разкри своя начин да поддържа здравето си с напредването на възрастта!

Златното момиче Илиана Раева може да се похвали не само със страхотна визия, макар и на вече 52 години, но и с крепко здраве, което е още по-важно. Съпругата на Наско Сираков не живее в златна клетка и редовно е подложена на огромен стрес, породен от работата и срещите с различни хора всеки ден.

Всичко това си казва думата и при много от връстниците й отдавна са се появили първите болежки като високо кръвно налягане, липса на спокоен сън и дори далеч по-сериозни проблеми. Илиана Раева обаче знае как да се грижи за здравето си, за да избяга колкото може по-далеч от лекарствата. И го постига с помощта на две свои лесни и любими рецепти, които спазва от години.

Илиана Раева

Илиана Раева залага на лечебните качества на природата и не се е излъгала

Първата от тях е редовното, почти ежедневно пиене на липов чай с натурален мед и парче лимон, а втората с усилената консумация на черници, които гимнастичката има в двора си. Черниците съдържат страшно много антиоксиданти, а освен всичко друго, са страшно богати на естествен антибиотик, който самите те произвеждат в битката срещу различните бактерии.

„Обожавам липите си и черниците. Всяко лято чакам да цъфнат и буквално не мога да се откъсна от градината си, толкова упойващ е ароматът им. От години съм свикнала да залагам на природата и нейните лекарства, а не на химиите в аптеките, и резултатът определено е налице. Сами ще се уверите колко добре ще повлияе на здравето ви липов чай всеки ден – поне един литър, заедно с поне две големи купи черници“, споделя Илиана Раева пред най-близките си приятели.

„Може би не всички знаят, но черниците до голяма степен премахват риска от инфаркт, защото естественият антибиотик, който съдържат, блокира свободните радикали и пази сърцето ни, освен че съдейства и за забавяне процеса на остаряване“, показва завидни знания Илиана Раева.

И редовно съветва близките си приятели да последват примера й и вместо с лекарства, да се справят с хипертонията и останалите си по-дребни болежки чрез подобни рецепти и помощта на природата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар