Тревога за малката Никол, Валери и Николета я водят по болници! (още за състоянието на детето)

Тревога за малката Никол, Валери и Николета я водят по болници! (още за състоянието на детето)
5 (100%) 1 vote

Малката Никол Божинова засечена на прегледи в няколко столични болници, заедно с Николета!

Какво се случва със сладката Никол Божинова?! Това се питат очевидците, които през изминалата седмица на няколко пъти засякоха Николета Лозанова да води дъщеричката си на прегледи в няколко столични болници. Детенцето изглеждало тъжно и раздразнително, а майка му била видимо притеснена, пише вестник „България днес“.

За късмет се оказва, че Никол Божинова не страда от някакво сериозно заболяване, а по-скоро състоянието й е влошено по вина на самите й родители, които отдавна я хранели с вредни и силно калорични храни.

Николета

Николета и Валери тъпчат 3-годишната си щерка Никол с най-вредните храни

Както може да се види от множеството снимки на страниците на Николета Лозанова и Валери Божинов в социалната мрежа, малката Никол редовно се налива с уж натурални сокове, които са наблъскани с консерванти и се тъпче със сладкиши и всякакви други „лакомства“ от така наречената джънк фууд.

Не е нужно да имаш висше образование, за да знаеш, че тези храни са страшно вредни и опасни за всеки човек, камо ли за 3-годишно детенце, коментират близки до Николета Лозанова и бившия й съпруг.

„Малкото Николче е страшно красиво детенце, но е с леко завишено тегло заради всички гнусотии, с които я тъпчат родителите й. А това е вредно за здравето й. Наскоро й беше излязъл обрив по телцето, което приличаше на алергия. Слава Богу, че се оказа просто реакция от храна, а не алергичен пристъп, но ако продължи да не се храни здравословно, може да си навлече сериозни проблеми“, разкриват близки до водещата на „Папараци“.

Ето само малка част от боклуците, които ежедневно приема момиченцето

Ето само малка част от боклуците, които ежедневно приема момиченцето

Очевидно и Николета Лозанова, и Валери Божинов не отделят много от времето си, за да прочетат това-онова в мрежата и да разберат кое е полезно за детето им, а предпочитат да изпълняват всяко негово желание и съответно да го блъскат с вредни, мазни и сладки храни.

Дано сега поне лекарите им отворят очите и да се научат как се отглежда и възпитава дете, коментират из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Тревога за малката Никол, Валери и Николета я водят по болници! (още за състоянието на детето)”

  1. Име (задължително)

    юли 06. 2015

    mi kak da go pogledne detenceto…ima li wreme taia marla…ot snimki s fiki…ot diskoteki…ot wargaliane w piasaka s otkrit gaz…..pone boginow da go wzeme…ot taia prostakesa…

  2. сиси

    юли 06. 2015

    От майка пуйка какво друго да очакваш. То в селото на Николета това са деликатеси.

Добавете коментар