Алекс Сърчаджиева и София избиха рибата с дует! (ВИДЕО, което побърка нета от смях)

Алекс Сърчаджиева и София избиха рибата с дует! (ВИДЕО, което побърка нета от смях)
1 (20%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева е повече от атрактивна майка, а щерка й е доказан носител на семейния ген „откачен чар”

Алекс Сърчаджиева вече не е известна само като актриса и водеща, но и като интернет – звезда!

Половинката на Иван Ласкин е достатъчно популярна в арт – средите и на зрителите, но изглежда многостранният й талант се нуждае от по-голямо поле за изява. Преди да настъпят новите телевизионни и театрални сезони, хубавицата бетонира популярността си с фейсбук-агитка, забеляза kliuki.bg.

Модерно градско мамче, което умее да се забавлява и определено се чувства добре!

Модерно градско мамче, което умее да се забавлява и определено се чувства добре!

Шеметната щерка на Пепа Николова е изключително заета млада дама, но това не й пречи да впечатлява и с усърдие в майчинството. Алекс Сърчаджиева умее да общува с невръстното си дете и да стимулира артистичните му заложби като всяка работеща майка.

И тя като хиляди свръх заети използва всеки миг повече от практично – като съчетава няколко дейности в едно. Докато кара колата например, забавлява дъщеря си, провокира я да се изявява и упражнява артистизма си.

Алекс Сърчаджиева подари на последователите си убийствено забавно видео-селфи как изглежда една разходка с нейната кола. Тя и дъщеря й побъркаха нета от смях с българската версия на „I feel good”.

Безобразно чаровната София и от детската градина показва изключителното влияние на наследствеността. Хлапето пее, куфее и буйства в колата. Алекс Сърчаджиева не само не е от изнервените мамчета, които изригват „Просто млъкнииииииии!”, но и я поощрява! Резултатът от това е буйното одобрение на хората онлайн!

Никой не е забравил половинката на Иван Ласкин каква тийнейджърка беше. Тя изуми виделият всичко Слави Трифонов с мръснишка песничка в ефир! Е, София Ласкин още не е достигнала нейните познания, но предвид способностите, които демонстрира, й предричаме блестящо бъдеще на сцената!

Дами и господа, фенове и ценителите на хумора! Наследството на незабравимата Пепа: Алекс Сърчаджиева и София:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар