Пресата гърми: Арестуваха Жана Бергендорф упоена и неадекватна! (била се със съпруга си – подробности)

Пресата гърми: Арестуваха Жана Бергендорф упоена и неадекватна! (била се със съпруга си – подробности)
4.3 (85%) 4 votes

Името на Жана Бергендорф гръмна по медиите със страшния скандал, в който е замесена!

Медиите гръмнаха с най-сензационната новина за деня – а именно, че певицата Жана Бергендорф е била закопчана от полицията във видимо неадекватно състояние. Победителката от предишния „Х Фактор“ била видяна упоена, след страшен скандал и физическа разправа с мъжа й Стефан.

Това съобщи ексклузивно агенция Блиц, като поясни, че полицията била извикана по спешност снощи в дома на Жана Бергендорф от съседите. Хората били принудени да изтърпят неистовите крясъци и шум от апартамента на известната двойка, но в един момент търпението им се изчерпало и повикали ченгетата.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф предизвика скандала на деня

Патрулката, пристигнала в жилището, установила, че семейството е употребило забранени вещества, а върху крака на мъжа на певицата, имало рана. Очевидно двамата са се скарали жестоко и тя му е посегнала. Според източниците, по самата Жана Бергендорф също имало следи от физическа саморазправа, като за момента не се уточняват подробности.

В дома на Жана Бергендорф са намерени цигари с характерната трева, а по време на разговора с униформените, двамата съпрузи не били адекватни за разпит и обяснения. След като са били отведени и проучени за няколко часа, те са освободени, а според полицията, Жана Бергендорф не е обвинена в престъпление, пише Блиц.

Не е ясно каква ще е съдбата на съпруга й Стефан и дали поради известността на Жана Бергендорф, някои факти не са нарочно спестени.

Припомняме, че отдавна се говори из светските среди на столицата за прегрешенията на гласовитата изпълнителка и старото й познанство със забранените вещества. Преди време дори източници, близки до нея разкриха, че свекърва й се е канила да вземе сина й при себе си, когато певицата е водила не особено морален начин на живот.

Къде и каква е истината, много скоро ще разберем – особено след снощния екшън с властите.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар