Недопустимо: Саня Армутлиева смаза „своя“ Славин

Недопустимо: Саня Армутлиева смаза „своя“ Славин
5 (100%) 1 vote

Истинската Саня Армутлиева излезе наяве – това, което прави с музикалните си изпълнители, е недопустимо от морална гледна точка!

Саня Армутлиева прецака и Славин Славчев

Саня Армутлиева прецака и Славин Славчев

Подлостта на Саня Армутлиева лъсна в пълен размер, след като стана ясно, че глобява всеки свой изпълнител, когато и както й хрумне. Най-шокиращ обаче е случаят с последния й кадър Славин Славчев. Младежът, който спечели X Factor, не само няма хитове, каквито му бяха обещани след края на формата, но и сега остава без пукната пара.

Оказва се, че Саня Армутлиева има намерение да глоби Славин с доста голяма сума заради последното му участие в столицата, когато варненецът уж се бил появил пиян. Това не му е попречило да си изпълни всички парчета, но в договора му изрично било вписано, че ако не е трезвен на участие, ще трябва да заплати обезщетение на шефовете си.

Славин Славчев обаче останал потресен и твърдял, че не е бил пиян, а просто много притеснен. Това било едно от малкото му участия след X Factor и затова младият певец се притеснил дотам, че изглеждал като неадекватен.

Общественото мнение е по-скоро на страната на Славин, тъй като клаузата с трезвеността в договора му може да се тълкува по доста различни начини. Един изпълнител не е задължително да е пиян, за да се държи неадекватно. От фирмата обаче били категорични, че той им дължи пари заради неспазването на въпросната клауза.

Именно подобни точки в договорите на всички изпълнители, подписали със Саня Армутлиева, разразиха огромен бунт на хора от музикалния бизнес срещу продуцентската й къща. Kliuki.bg припомня, че Рут Колева първа поведе четата, но до промяна не се стигна. Саня продължава да ограбва своите изпълнители, които явно заради голямото си желание за слава подписват абсурдни договори.

При Славин Славчев положението е направо жестоко, защото не стига, че няма почти никакви участия, както и песни, но на всичкото отгоре в следващите месеци ще трябва да работи безплатно, за да се изплати на Саня Армутлиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар