Семейството на Жени Калканджиева се отрече от нея: Тя направи фатален избор! (пълни разкрития)

Семейството на Жени Калканджиева се отрече от нея: Тя направи фатален избор! (пълни разкрития)
5 (100%) 3 votes

Жени Калканджиева направи немислимото, а близките й вдигнаха ръце!

Близките на Жени Калканджиева са буквално отчаяни и вдигнаха ръце от шестата по хубост в света. Семейството на Жени се закани, че не иска и да чува за нея, след абсурдното решение, което тя взе, без изобщо да се вслуша в съветите им. Това разкриха източници, близки до шефката на „Визаж“.

Причината за гнева на семейството й е безумното решение на Жени Калканджиева отново да прибере наглия си съпруг Стефан Манов – Тачо, който години наред я прави за посмешище пред цялата държава с изневерите си.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева трябва да избира – близките си или женкаря Тачо

Припомняме, че всички се увериха що за връзка имат Жени Калканджиева и Тачо, по време на миналия Вип Брадър, в който двамата постоянно се караха, а Тачо демонстрираше повече от брутално отношение към нея, често пъти докарвайки я до сълзи. Въпреки това обаче, се оказа, че Жени Калканджиева го е прибрала в дома си обратно и дори го е завела със свои средства на море, пише „България днес“.

„Това не е глупост, това е малоумие – така смятат близките на Жени Калканджиева, която направи фатален избор този път. Красива, интелигентна, умна и успяла жена, а да позволява на един господин Никой да се държи с нея толкова унизително. Това не е любов, а безумие. Дано най-после, когато видя отпора на роднините си, тя да проумее нещата и да се освести, защото иначе е обречена“, разкриват близки до красавицата.

Защото за никого не е тайна, че след Къщата на Биг Брадър, Жени и Тачо се разделиха за почти година, през която „мачото“ коя ли не „оправи“ и с коя ли не се заигра пред очите на целия свят. Без да се сети, че има жена и дете.

„Тачо без Жени е нищо, пълна нула – без пари, без имоти. Естествено, че ще й приреве на рамото и ще я замоли да го приеме обратно, когато парите му свършат. Ако Жени иска да запази отношенията с близките си обаче, трябва да избира и да се отърве от него веднъж завинаги. За нейно добро е“, коментират познатите й, убедени, че дама като нея заслужава истински мъж, а не този, когото досега е хрантутила.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Семейството на Жени Калканджиева се отрече от нея: Тя направи фатален избор! (пълни разкрития)”

  1. 121

    юли 08. 2015

    КОГАТО ПИШЕТЕ „ШЕСТА“ – МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА СЪБИТИЕ ОТ М И Н А Л И Я В Е К!!! НИКОЙ ОТ СВЕТА И ТУК НЕ СИ СПОМНЯ ЗА ТАЗИ ПОВЛЕКАНА И НЕМОРАЛНА ЖАЛКА ЖЕНИЦА, ДАЖЕ И В ИСТОРИЯТА НЕ СЕ ВПИСВА.

Добавете коментар