Кошмар за Ани Цолова: Почивката й се оказа ад! (виж на какво я подложи Васил, за да не й поиска развод)

Кошмар за Ани Цолова: Почивката й се оказа ад! (виж на какво я подложи Васил, за да не й поиска развод)
4 (80%) 4 votes

Ани Цолова се върна от отпуската си твърде отслабнала и с още по-уморено излъчване!

Водещата Ани Цолова се върна от отпуската си, но вместо да се появи пред колегите свежа и отпочинала, тя буквално ги изплаши с вида си – както и зрителите. Защото журналистката се появи двойно по-слаба от преди, с уморени очи и изтормозено лице. А колегите й бързо научиха какво се е случило, разкриха близки до Цолова.

Оказа се, че след новината за развода си с Васил Мичев, Ани Цолова, която медиите хванаха в авантюра с млад колега, решила да спаси брака си и да направи и невъзможното, за да запази семейството си цяло.

Ани Цолова

Ани Цолова трябва да доказва много неща на мъжа си, за да си върне доверието му

Затова и водещата си взе отпуската възможно най-бързо, но вместо в Гърция, както всяко друго лято, тя и съпругът й почивали на родното Черноморие. Истината обаче е, че Васил Мичев подложил Ани Цолова на редица изпитания, преди да се съгласи да не подава молба за развод, разказват нейни познати.

„Как да изглежда добре и отпочинала Ани, когато през цялото време Васил го е играл обиден и постоянно натяквал за грешката й. А през половината от ваканцията й правил напук – тя поиска едно, той откаже и иска друго. Дори за това в кой ресторант да се хранят, са се карали. Много напрегнато е било, но пък и Васил е прав за себе си, защото тези неща лесно не се прощават“, разкриват близки приятели на Ани Цолова.

Все още Васил Мичев не бил взел твърдото решение да не се развежда с благоверната си, но поставил ултиматум на Ани Цолова и срок от няколко месеца. През този период той щял да обмисли ситуацията, но и зорко да следи поведението й, както и времето на отсъствие от дома.

„Няма да има вече редовни тренировки всеки ден в залата и то от по два-три часа. Нито шляене по магазините или с приятелки. Васил иска отново да си върне доверието в жена си, за което тя трябва добре да се постарае и да му докаже, че иска да бъде само и единствено с него“, коментират запознати, убедени, че в крайна сметка всеки прави гафове и Ани Цолова и Васил Мичев ще спасят брака си.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кошмар за Ани Цолова: Почивката й се оказа ад! (виж на какво я подложи Васил, за да не й поиска развод)”

  1. Dani Dimitrova

    юли 07. 2015

    Тоя пък дрътко !Ани е много хубава жена, какво толкова го търпи! Аз, ако съм на нейно място, такъв шут ще му бия на тая пианка, че ум ще му зайде. !!!!

Добавете коментар