Това е видеото, което показва истинската Галена!

Това е видеото, което показва истинската Галена!
4 (80%) 2 votes

Галена винаги е била сред най-забавните изпълнители на „Пайнер“, а и изобщо в целия жанр!

Галена

Галена

Когато говорим за Галена, трябва да се има предвид едно нещо – винаги можеш да очакваш онова, за което не си и подозирал. Преди над 11 години тя подписа с „Пайнер“, като първото й парче „Можеш ли“ я популяризира под името „Галя“. Малко след това обаче Митко Димитров реши, че „Галена“ ще я направи по-разпознаваема сред аудиторията и се оказа напълно прав.

Към днешна дата мнозина познават певицата Галена, която зад гърба си вече има множество хитове и индивидуални награди. Малко обаче са все още онези, които знаят каква е тя в живота. Едно интересно видео, направено от неин фен, разкрива именно истината за човека Галена, видя Kliuki.bg.

Всичките колеги на певицата споделят, че нестандартното просто е в кръвта й. Тя винаги мислела по различен начин и това е сред причините да стане една от водещите в „Пайнер“. Характерът й бил доста забавен, но същевременно и властен.

Тези качества правят Галена много близка с Преслава, която притежава много от тях. Двете стартират своите музикални кариеври в „Пайнер“ горе-долу по еднакво време. Любопитен факт е, че през първата си година в София Галена и Преслава са живеели заедно на квартира. Точно тогава те заформят едно приятелство, което е живо и до днес.

„Галена не само ми е като родна сестра, тя е най-забавната личност, която някога съм виждала. Чувството й за хумор граничи с абсурдността, но точно това я прави така обичана от мен и от всички, които я познават.“ – казва Преслава.

За огромния професионализъм на Галена говори и фактът, че е в близки отношения със Слави Трифонов, който не търпи несериозни хора. За нея Дългия твърди, че може да накара всеки да направи всичко.

Изгледайте видеото на почитателя на Галена, защото моментите са наистина много забавни!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар