Жесток обрат: Антония и Атанас затънаха в мизерия, скандалите са ежедневие! (виж реалността им днес)

Жесток обрат: Антония и Атанас затънаха в мизерия, скандалите са ежедневие! (виж реалността им днес)
3.7 (73.33%) 3 votes

Антония и Атанас от формата „Женени от пръв поглед“ бяха единствените, които останаха заедно, но мизерията погубва любовта им!

Неочакван обрат застигна единствената двойка, която пожела да остане заедно и да направи семейство от „Женени от пръв поглед“ и това са Антония и Атанас. Двамата се влюбиха почти от пръв поглед, а нещата им се получиха сякаш с вълшебна пръчица. Разбирателство, доверие, обич – всичко това не липсваше при Антония и Атанас, но… до днес.

Няколко месеца след края на формата, те двамата са изправени пред тежка финансова криза, която малко по малко убива любовта им, тъй като в дома им ежедневно се вихрят скандали. Това разкриха близки приятели на Наско Уникалното – както го нарекоха зрителите на предаването.

Антония и Атанас

Антония и Атанас преживяват наистина трудни моменти, които ги отдалечават един от друг

„Тони и Наско едва свързват двата края, нямат пари и им става все по-трудно. Да не забравяме, че те сами решиха да се изнесат на квартира и да заживеят отделно като истинско семейство, но наемът е доста голям, а парите, с които разполагат, не стигат почти за нищо. За да си платят наема всеки месец, те трябва да се лишават от нормални неща като храна и дрехи“, разкриват приятели на Антония и Атанас.

Като младо момиче, Антония Хаджийска от месеци не си била купувала нова дреха, а наскоро дори се принудила да закърпи един поизносен панталон. За Атанас Хаджийски облеклото не е от особено значение, затова не обръщал внимание, но съпругата му адски се изнервяла.

На масата в дома им поне пет дни в седмицата имало постни манджи като фасул, ориз и леща, приготвени от Антония и само в събота или неделя двамата си позволявали да се отпуснат и да си сготвят нещо с месце.

„Наскоро дори обмисляха варианта дали да не емигрират при сестрата на Наско в Испания, защото тук само двамата не могат да преживяват нормално, а камо ли ако имат дете – невъзможно е. Тони взима малка заплата в магазина, в който работи, а Наско дори няма редовно и сигурно заплащане, кара на парче“, обясняват приятелите им, силно разтревожени, че честите скандали и упреци между двамата, може да погубят връзката им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жесток обрат: Антония и Атанас затънаха в мизерия, скандалите са ежедневие! (виж реалността им днес)”

  1. Лилана

    юли 08. 2015

    Предаването толкова пари направи на техен гръб, на тях не им ли се полага нещо? Откога да те ангажират в реалити формат е безплатно? Ти време не губиш ли? Зрители не се ли печелят на твой гръб, рекламодателите не се ли увеличиха? Поне за един апартамент са изкарали.

Добавете коментар