Тризначките крият срамно любовно минало (Познай кой се похвали с „хеттрик” при тях?!)

Тризначките крият срамно любовно минало (Познай кой се похвали с „хеттрик” при тях?!)
5 (100%) 1 vote

Тризначките дебютираха в светския живот като гордостта на мама, но изглежда си делят не само бельото

Тризначките отдавна не са просто много шумни реалити – героини. Трите взискателни благоевградчанки придадоха ново значение на израза „сестринска съпричастност”.

Вяра, Надежда и Любов добиха национална известност като много атрактивни участнички в Биг Брадър. Трите фурии разделиха Голямата награда, за да помогнат на мама, на която били особено благодарни за всеотдайността и възпитанието. Сестричките минаваха за морални и почтени, които отхвърлят всяка възможност богаташи да се възползват от прелестите им без сериозни намерения.

Тризначките обаче доста се промениха, откакто попаднаха под светлините на прожекторите, научи kliuki.bg. Още не могат да го докарат до сериозно обвързване, но могат да се похвалят със сериозна любовна биография.

Вяра, Надежда и Любов много вярват в звездния си статут, но понякога си признават, че се държат като групарки. Какво и с кого са го правили крият, но понякога виновниците за широките им усмивки сами се хвалят. Шеметните сестрички се оказали и баджаначки!

Признанието излязло от устата на не кой и да е друг, а от Мустак №1 на републиката! Милко Калайджиев може да е улегнал и много семеен мъж, но не напразно има слава на Император на купона и Баткото на всички пиленца.

Певецът впрегнал любовен опит и чалъми и оправил тризначките в един сеанс, разказват от HotArena.net. „Станах разноглед, ама свърших работата“, кълнял се майсторът.

Бате Милко не напразно е звезда!

Бате Милко не напразно е звезда!

Аферата му с тризначките била от преди година, но не се разчуло поради взаимен интерес. Милко се пазел да не тревожи благоверната си Марги и близнаците, шумните македонки пък не щели да им излезе име.

Нищо обаче не остава скрито под слънцето! Едни от най-провокативните телевизионни образи се оказаха доста разкрепостени мадами. Тризначките явно толкова са свикнали да си делят всичко, че ги гризе чувство за вина като са сами с мъж в леглото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар