Аня Пенчева разочарова Ивайло: Обичам я, но не очаквах това от нея! (още за проблема в семейството)

Аня Пенчева разочарова Ивайло: Обичам я, но не очаквах това от нея! (още за проблема в семейството)
5 (100%) 2 votes

Аня Пенчева и Ивайло Караньотов са двойка от много години и досега не са имали никакви разногласия!

Красавицата на българското кино и театър Аня Пенчева има семейни проблеми с дългогодишната си половинка Ивайло Караньотов. Хубавият мъжкар и актрисата се събраха лудо влюбени, а обичта им не е мръднала вече толкова време, хвалеха ги приятелите и близките им.

Нещо повече – щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков, Петя Дикова приема Караньотов като свой втори баща, а самата Аня винаги се е разбирала с Карина Караньотова, дъщерята от първия брак на Ивайло. До днес обаче, когато не друг, а едно бебе предизвика трус в дома им, разкриха близки на семейството.

Аня Пенчева

Аня Пенчева и Ивайло преживяват първото по-голямо разногласие във връзката си

Ивайло Караньотов бил силно разочарован от Аня Пенчева заради отношението й към първото му внуче – детето на Карина. И по точно от факта, че Аня категорично отказвала де го приеме като свое внуче и да позволи да й се казва баба.

„Каква баба?! Никаква баба не съм. Карина не е моя родна дъщеря и следователно не съм баба на детето й. То е прекрасно бебе, но баба ще стана тогава, когато моята Пипи роди. Синът ми е още млад за родител“, коментирала ситуацията пред познатите си Аня Пенчева.

Това обаче силно подразнило журналистката Карина Караньотова, която моментално се обърнала към баща си с обвинения срещу съпругата му. И не спирала да насосва, че ето на – отношението на Аня към нея никога няма да бъде като към наистина близък човек, а като към чужда. „Не случайно хората са си го казали – мащехата си остава мащеха“, гневяла се Карина.

Всичко това в един момент отключило и раздразнението у самия Ивайло Караньотов, който се чувствал поставен в задънена улица между двете. Той обаче все пак сметнал, че в случая вината е повече на Аня Пенчева, защото нищо не й коства да се държи по-топло и човешки в внучето му.

„Какво толкова като я наричат баба, голяма работа. Не съм смятал, че ще направи проблем от толкова дребно нещо. Обичам я, но наистина не съм очаквал това от нея“, споделял пред приятелите си бизнесменът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар