Близките на Глория възмутени: Имаше най-невероятния мъж, а избра едно ченге (всичко за новата афера на певицата)

Близките на Глория възмутени: Имаше най-невероятния мъж, а избра едно ченге (всичко за новата афера на певицата)
2.7 (53.33%) 3 votes

Глория има нов любим, който обаче изобщо не се харесва на приятелите й!

Глория се хвана с полицай заради физиката му

Глория се хвана с полицай заради физиката му

Певицата Глория си навлече негодуванието на своите близки, след като за залюби със сръбски полицай. В България сме свикнали да не харесваме органите на реда, предвид доста техни издънки, за които се нашумя още повече през последните дни. Именно затова приятелите на Глория не са останали никак очаровани, че новото й гадже е служител на закона в Сърбия, научи Kliuki.bg.

Историята между тях започнала като по филмите. Полицаят спрял автомобила на нашата певица по време на една от почивките й в Белград. Тогава Глория е била отседнала при вече бившия си приятел, който също е сърбин. Той работел като композитор и бил много интелигентен мъж, но примата на попфолка се влюбила в полицая, който не й написал акт само защото е приела да излезе с него на среща.

Така започва романс, който продължава вече няколко месеца. Глория се прехвърлила от един сърбин на друг, което обаче изобщо не се понравило на близките й. Интересното е, че в случая певицата не търси материална облага, тъй като полицаят бил значително по-беден от композитора, а и от самата Глория.

„Да замениш интелигентен, красив и умен мъж за едно ченге, при това обикновен катаджия, си е престъпление. Не знам защо го направи, но грешката й е направо фатална.“ – смятат хората от обкръжението на Глория.

Въпросното ченге било доста по-млад от певицата мъж. Полицаят още нямал дори 30 години и бил много добре подготвен физически. Очевидно това е грабнало най-вече Глория. Композиторът също бил симпатичен в лице, но в тяло определено нямал мускулите на ченгето.

Поглеждайки към миналото, виждаме, че Гло никога не е държала на визията на своя партньор. Илия Загоров не е красавец, както и Жоро Илиев. Сега може би е искала да опита нещо по-различно и затова се е хванала със сръбския полицай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Близките на Глория възмутени: Имаше най-невероятния мъж, а избра едно ченге (всичко за новата афера на певицата)”

 1. биби

  юли 08. 2015

  Жоро Илиев си беше красавец и стига сте плюли,че е грозно.
  Оставете я на мира!
  Тя си знае какво изпитва.
  Ай стига сте бъркали на хората в душите.
  Ще си плащата един ден ьа тази отрицателна енергия!

 2. теодора

  юли 09. 2015

  Явно не сте виждали Жоро Илиев.

 3. Нина Първанова

  юли 08. 2015

  Е,тук прекалихте..Жоро Илиев не бил красавец?

 4. Мер

  апр. 02. 2020

  Е, ако Жоро Илиев не беше красавец, не знам кой е? Човекът си беше направо харизматичен.

 5. инетресно

  юни 29. 2020

  Предполагам, че авторът на тази статия е с външност поне като на Брад Пит, щом Георги Илиев не покрива критериите му за красив мъж.

Добавете коментар