Потрес: Виж какво причини Ирина на Иван Христов! (извади му зъбите, били грозни – снимки на новото чене)

Потрес: Виж какво причини Ирина на Иван Христов! (извади му зъбите, били грозни – снимки на новото чене)
4.3 (86.67%) 3 votes

Иван Христов накара познатите си да онемеят при вида му, не прилича на себе си!

Опосумът Иван Христов не прилича на себе си. Както сами ще се уверите от снимката, продуцентът коренно е променил визията си, но според много от познатите му, не към добро. Макар че за тази пълна промяна се е изръсил яко.

По съвет на любимата си Ирина Тенчева, Иван Христов си извади всичките зъби, за да си постави нови и да се докара с холивудска усмивка. Вярно е, че зъбните импланти са адски скъпи и направени от супер материал, но е и факт, че върху лицето на Иван Христов, те стоят направо смешно.

Иван Христов

Иван Христов се озъби с чисто ново лице, но май не му отива особено

„Ай стига, бе! Това Иван ли е, или професор Вучков?! Вижте го как се е докарал в устата, все едно чене е турил. Зъбите му са издадени напред като на кон. Същински Росинанд“, майтапят го по интернет форумите, както и негови колеги.

Истината е, че от години Иван Христов не харесвал усмивката си, защото смятал, че зъбите му са пълна трагедия. Затова избягвал да се смее открито и в повечето случаи закривал с ръка устата си. Сега обаче чевръстата му любима и майка на сина му Самуил – Ирина Тенчева, взела нещата в свои ръце и моментално го уредила да си смени захапката.

Модните импланти са поръчани и изработени директно в Америка, а цената им е рекордните за страната 40 000 лева. Две седмици, след поставянето им, Иван Христов не бил в състояние да дъвче нищо и да се храни нормално, като за целта се нахвърлил на кашичките и пюретата на бебето си.

„Голяма глупост направи. Вярно е, че сами по себе си, новите му зъби са супер добри и прецизно изработени. Няма пожълтяване, няма разваляне. Но някак определено не отиват на лицето му. Преди имаше излъчване на момченце, макар да е на 36 години, а сега си е качил поне десет лета отгоре“, одумват го негови познати.

Иван Христов обаче бил на 19-то небе от радост и не спирал да се гледа с възхищение в огледалото, както и да се зъби наляво и надясно. Важното е, че и Ирина Тенчева много го харесвала.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Потрес: Виж какво причини Ирина на Иван Христов! (извади му зъбите, били грозни – снимки на новото чене)”

 1. Светла

  юли 08. 2015

  тъпанари от клюки.никой който има зъби не си вади неговите ,за да си слага имланти.айде научете се веднъж за винаги.съществуват фасети,които са съвсем тънки керамични пластинки залепени върху вече съществуващи зъби отгоре и придават по хубава форма.стга писахте глупости

 2. бачи Кико

  юли 09. 2015

  Хубави зъбки, Зайко! ^-^ Конкурираш професор Юлиян Вучков по захапка.

 3. az

  юли 17. 2015

  Това майка му ли е?

Добавете коментар