Свърши се: Петко и Яна се простиха с мечтата за второ дете! (неочаквани разкрития)

Свърши се: Петко и Яна се простиха с мечтата за второ дете! (неочаквани разкрития)
4.5 (90%) 2 votes

Петко Димитров и Яна Акимова (вече Димитрова) говореха как искат да си имат момиченце – доскоро!

Петко Димитров и Яна Димитрова доскоро не спираха да говорят, че искат да имат второ общо дете след малкия Доменик, но този път мечтаят да е момиченце. Защото самият бизнесмен вече има първороден син Виктор от чаровната Мария Игнатова.

Докато познатите им вече все по-често ги подкачаха и подпитваха дали голямата новина не е налице, избухна друга такава – а именно, че двамата неочаквано са се простили с мечтата си за трето.

Петко Димитров

Петко Димитров прие доводите на съпругата си и се примири… Дали?!

Причината за внезапния обрат, за късмет не е здравословна, тъй като и Яна Димитрова, и Петко Димитров са напълно здрави и в състояние да имат дори още две-три хлапета. Истината обаче е, че времето ги накарало да размислят, а танцьорката първа започнала с намеците и уговорките, че Доменик им е напълно достатъчен. Това разкриха стари познати на Петко Димитров.

„Петко винаги е искал дъщеричка съвсем искрено. Докато Янчето също искаше, но не толкова заради самото раждане, а по-скоро, защото беше ревнива и неуверена в мъжа си. След като мина време и тя се увери, че Петко й е верен (поне засега, разбира се), тя изведнъж си промени мнението и призна, че иска да се порадва на любовта, младостта и кариерата си“, разказват авери на бизнесмена ресторантьор.

Кръшната танцьорка се отдавала все повече на школата по танци, която й подари Петко Димитров, а мисълта, че може да прекъсне всичко това за повече от година, както и да изгуби формата си отново, започнала да я депресира.

Първоначално Петко Димитров не бил съгласен с нежеланието й за нова бременност и постоянното отлагане, но постепенно започнал да приема доводите на жена си, за да няма хър-мър у дома.

„Все пак той вече има двама сина, нищо, че няма момиче. А Яна се грижи не само за Доменик, а и за Виктор, когато е в дома им. Затова накрая Петко се примири и двамата решиха, че така им е добре. Е, ако случайно се появи нещо, няма да го върнат“, шегуват се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар