Слави Трифонов гушка нова балерина! (И втората Мартина е минало)

Слави Трифонов гушка нова балерина! (И втората Мартина е минало)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов бележи завиден успех и на любовния фронт, остана само да се ожени

Слави Трифонов си подари свежа афера за лятото, макар и на работа!

Дългия от край време се кълне в принципа „Не си вади оная работа там, където си вадиш хляба!”. Той е пословичен с неодобрението си към всички любовни връзки, които се зараждат в екипа му, но той доста честичко нарушава това правило. Поредната му любовна връзка отново се роди в култовото студио, научи kliuki.bg

След драматичната развърза на дългата му любов с балерината Мартина, нейна съименница бързо зае мястото й. Амбициозната хубавица обаче не остана дълго господарка в спалнята му. Слави Трифонов все повече се обезнадеждава родата, че няма да се задоми и да произведе наследници на богатството си. Докато мама Здравка кърши ръце в очакване на поне още едно внуче, водещият ги сюрпризира с още една балерина в колекцията.slavi

Новата фаворитка на популярния телевизионер е позната на зрителите на шоуто. Това е Стиляна Георгиева от „Магаданс”, твърдят от „ПИК”. Брюнетката била от школата на родните гимнастички. Тези дами открай време са слабост не само на Слави Трифонов, но и куп родни плейбои.
Пластичната млада дама отдавна имала мераци към шефа, но и щенията й оставали напразни. Първата Мартина го бранела като цербер, а и Дългия имал очи само за нея. След раздялата им нещата обаче са се променили. Стиляна все по-напористо демонстрирала лоялността си към него и от дума на дума, двамата се сближили много.

Два пъти вече кестенявата столичанка липсвала от работа, когато и шефът е във ваканция, шушукат от екипа. Такава била практиката и с предишните фаворитки. Сега Слави Трифонов се погрижил да се впише в сайта, че Стели е момиче на Нешка Робева, следва второ висше и настоявал информацията да бъде обогатена с много снимки.
Дългия вече година бележи успехи навсякде. Работата му е повече от спорна, неговата Крисия доказа таланта му на продуцент, а за концертите на „Ку-ку бенд” на „Арена Армеец” няма какво още да се напише. Хората му се кълнят обаче, че истинският повод за щастието на Слави Трифонов е поредната балерина в живота му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар