Мария повреди и сестричката на Гущеров! Ето как се скопоса Мартина (ФОТО)

Мария повреди и сестричката на Гущеров! Ето как се скопоса Мартина (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Мария скоро няма да го докара да изисканост, но поне родата се превръща във фолк-певици

Мария се превърна в модна икона за собствената зълва! Мартина се напомпа със силикон!

От снахата на бившия депутат Добромир Гущеров се очаква много – да народи дечица на династията, да се образова, да се ошлайфа така, че да не ги излага по мероприятия. Мария прави – струва, каквото й е по силите, но все отнякъде издишат пропуските от предходните тридесет години. За сметка на това обаче остави своя видим отпечатък в семейството, научи kliuki.bg.

Гущерови може и да не направят изискана дама от Мария, тя обаче оказа сериозно влияние поне върху доведената дъщеря на свекъра си. Мартина, която изкара доста години в чужбина и правеше впечатление на изискана млада дама, реши да се докара като фолкпевица.

Двадесет и пет годишната хубавица до скоро събираше комплименти с естествена красота и стил. Сестричката на Християн обаче толкова се сближила със снаха си, че започнала да изпитва съмнение относно това колко е атрактивна.

По съвет на Мария, Мартина прибегнала до услугите на столична клиника, където й изваяли чифт силиконови гърди. Щедрият пастрок, който не може да й откаже нищо, щедро предложил да плати за операцията.

Сега Мартина доволно обикаля участията на снаха си и с радост споделя в социалните мрежи снимки, на които е с дълбоко деколте.

Хубавата Мартина отскоро показва деколте с УАУ-размер!

Хубавата Мартина отскоро показва деколте с УАУ-размер!

Сестрата на певицата Ирена също прави впечатление. Красивата заралийка отдавна „подобри” устните си, вместо да разчита само на природни дадености.

Как гледа на подобренията на щерка си Диана Гущерова, никой още не е разбрал. Свекървата на Мария се слави с вкус и високи претенции. Едва ли е очаквала милото й чедо да прибегне към силикона в стремеж да се усъвършенства. Със снаха като Мария обаче, трябва да е благодарна, че поне лицето на Марти не е докоснато от скалпел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар