Чудовищна измама: Таткото на малкия Леон не му е татко?! (страшното разкритие за Жана отврати всички)

Чудовищна измама: Таткото на малкия Леон не му е татко?! (страшното разкритие за Жана отврати всички)
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф години наред е живяла в лъжа, която съсипа съпруга й Стефан Бергендорф!

След скандалния арест на певицата Жана Бергендорф днес медиите гръмнаха с нещо сто пъти по-ужасяващо. А именно, че победителката в „Х Фактор“ е направила най-отвратителното нещо в живота на всяка жена – излъгала за бащинство.

Източници от нелекото минало на Жана Бергендорф хвърлиха бомбата с новината, че таткото на малкия й син Леон всъщност не му е татко, поне не биологичен. А истинският родител на момченцето бил танцьорът на Маги Халваджиян – Лео, с когото именно Жана Бергендорф бе привикана в полицията преди дни, съобщава вестник „Уикенд“.

Жана Бергендорф

Чие е детето на Жана Бергендорф – на Лео или Стефан?!

Именно с Лео Фернандес Жана Бергендорф имала връзка дълго преди брака си с датчанина Стефан, а като вече омъжена жена тя продължава аферата си с танцьора и до днес. „Често ми посяга и ме бие“, шокиращо пък разказал самият Лео пред полицията като посочил синините от фаталната вечер.

Припомняме, че съседи извикаха полиция след нечовешките крясъци и вой от апартамента на Жана Бергендорф, където тя често се отдавала на нечуван гуляй с любовника си, придружен от забранени вещества, а впоследствие и сцени на истерия, побой и скандали.

„Името на детето на Жана трябваше да наведе Стефан на истината още преди години, защото тя умираше то да се казва Лео. Стефан се съгласи, но просто пожела отзад да има едно „Н“ и така стана Леон. С право свекървата изобщо не я харесваше и продължава да настоява момченцето да живее при тях в Дания. Ако наистина се окаже, че то е дете на Лео обаче, ще стане страшно“, коментират източниците.

След чутовния скандал Жана Бергендорф избяга скоростно от София и се покри на село, а дори много от почитателите й са искрено възмутени от скандала, който предизвика с поведението си. Недопустимо за обществена фигура и човек, считащ себе си едва ли не за „звезда“.

„Ако детето на Жана наистина е от този Лео и е излъгала и него, и баща му, това е най-отвратителното нещо, което е могла да направи. Дано да са само вестникарски измислици“, надяват се фенове на Бергендорф.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Чудовищна измама: Таткото на малкия Леон не му е татко?! (страшното разкритие за Жана отврати всички)”

  1. id

    юли 13. 2015

    Ami vsyshtnost tova e dosta normalno, naj-obiknovena kurvenska istoriq.

Добавете коментар