Страшен скандал с Халваджиян: Ето ги новите адреналинки! (кандидатките измамени – разкрития от кухнята)

Страшен скандал с Халваджиян: Ето ги новите адреналинки! (кандидатките измамени – разкрития от кухнята)
5 (100%) 1 vote

Тези три момичета са определени за новите адреналинки от Халваджиян, макар кастингът още да тече!

Невероятен скандал заля Нова телевизия заради брата на Маги Халваджиян – Джуди Халваджиян, по чието искане вече са ясни имената на трите нови адреналинки в „Господари на ефира“. Момичетата ще заместят „пенсионираните“ вече Вики, Ками и Пепи, но начинът, по който са избрани, е огромна измама.

Припомняме, че кастингът за избор на нови адреналинки още тече. Хиляди момичета се надяваха да получат шанса на живота си. От тях до финалния кръг останаха само 19 красавици. Те се считат за късметлийки, без да знаят, че усилията им са напразни, тъй като победителките вече са избрани.

адреналинки

Конкурсът на нови адреналинки нагласен, избират две от любовниците на Халваджиян

И това са, запомнете имената им добре – Даниела Николаева, Мария Апостолова и Радинела Чушева. Да, тези три гърли ще танцуват в ефира на Нова телевизия от есента и това е вече решено. За скандала информира с писмо читател на сайта ни Kliuki.bg, в което ясно и подробно се описват произволията на Джуди Халваджиян.

Оказа се, че Даниела Николаева и Мария Апостолова са танцьорки от балет „Нова“, като Мария имала кратка авантюра с брата на Маги Халваджиян. Креватна връзка с Джуди имала и третата одобрена адреналинка Радинела Чушева.

„Това е недопустимо за телевизия с претенции за честност и обективност като Нова телевизия. Знаете ли колко момичета вярват и се надяват на честен избор, а се оказала брутално излъгани. Да не говорим, че отношението към тях по време на кастинга е като към животни. Всички те са гримирани с една и съща четка за грим, за да не губили време, а хореографката Тамара Кривлева ги навиква като боклуци и се държи страшно грубо с тях“, пише в писмото си източникът от кухнята на Нова, станал личен свидетел на това недопустимо отношение.

За пореден път се оказва, че в нашата мила държава принципът на избиране е кой на кого е близък и кой с кого е помачкал чаршафите, възмущава се източникът ни. И моли за разгласа на тази срамна истина, за да отвори очите на всички настоящи и бъдещи кандидатки за „престижното“ място на адреналинките.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар